Στην αποκάλυψη ότι είχε δεχτεί πρόταση από τη Χρυσή Αυγή προχώρησε ο Πέτρος Γαϊτάνος. «Ήταν τότε που ήμασταν με την κρίση κι υπήρχε μια ανακατωσούρα πολιτική. Φάνηκε ότι αυτοί προσπαθούσαν ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Στην αποκάλυψη ότι είχε δεχτεί πρόταση από τη Χρυσή Αυγή προχώρησε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Ήταν τότε που ήμασταν με την κρίση κι υπήρχε μια ανακατωσούρα πολιτική. Φάνηκε ότι αυτοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Είπα ένα λογισμό μου σε μία συνέντευξη που κόπηκε και ράφτηκε άκομψα και δεν θέλω ούτε να τον θυμάμαι. Ήταν λάθος μου που εκφράστηκα έτσι γιατί είπα ένα λογισμό και δεν περίμενα ότι θα βγει έτσι. Δεν είχα τέτοιο σκοπό στήριξης. Για αυτό βγήκα πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ζήτησα για πρώτη φορά δημοσίως συγγνώμη. Κατάλαβα ότι αυτό που είπα κάποιους τους στενοχώρησε και τους έκανε να αισθανθούν άβολα. Αναγνωρίζω ότι αυτός ο Πέτρος δεν μου ταιριάζει καθόλου.

Δεν ψήφισα ποτέ Χρυσή Αυγή. Οι άνθρωποι αυτοί με πλησίασαν για να συνταχθώ μαζί τους και τους είπα ότι δεν έχω σχέση μαζί τους και δεν μας ενώνει τίποτα. Αυτό φαίνεται από την πορεία μου… Κατάλαβα κάποια στιγμή ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτή η κατάσταση γιατί δημιουργήθηκαν εντυπώσεις… Έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη για το δικό μου λάθος γιατί αρχικά έλεγα αφού ξέρουν ποιος είμαι κι ήμουν επαναπαυμένος», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Γαϊτάνος στην ιστοσελίδα thecaller.gr.

Πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

31/03/26 4:51 μμ

Ρονάλντο: «Η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί, έχουμε ακόμη τους καλύτερους παίκτες»

31/03/26 3:46 μμ

Το φύλλο αγώνα για τις αποβολές των Ναν και Ντόρσεϊ και το αντιαθλητικό του Ματίας Λεσόρ στο ντέρμπι «αιωνίων»

31/03/26 3:29 μμ

Οκτώ τραυματίες στο κεντρικό Ισραήλ έπειτα από συναγερμό για ιρανικούς πυραύλους

Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες- FossesΕικονογραφημένες ιστορίες αλά γαλλικά - Bande Dessinée ( BD )

31/03/26 3:21 μμ

Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες- Fosses: Εικονογραφημένες ιστορίες αλά γαλλικά – Bande Dessinée ( BD )

Χατζηβασιλείου: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που ενίσχυσε την άμυνα της Κύπρου

31/03/26 3:16 μμ

Χατζηβασιλείου: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που ενίσχυσε την άμυνα της Κύπρου

"Show" της Ελένης Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας - Την πήραν... σηκωτή αστυνομικοί!

31/03/26 3:12 μμ

“Show” της Ελένης Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας – Την πήραν… σηκωτή αστυνομικοί!

Ισραήλ: Θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στον νότιο Λίβανο ως τον ποταμό Λιτάνι - "Μοντέλο Ράφα" στα λιβανικά χωριά κοντά στα σύνορα

31/03/26 3:27 μμ

Ισραήλ: Θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στον νότιο Λίβανο ως τον ποταμό Λιτάνι – “Μοντέλο Ράφα” στα λιβανικά χωριά κοντά στα σύνορα

Στ. Παπασταύρου από Economist: «Ο Κάθετος Διάδρομος είναι μία αρτηρία ανάπτυξης, ευημερίας και ελευθερίας. Η ασφαλής ενέργεια είναι ισχύς»

31/03/26 3:05 μμ

Στ. Παπασταύρου από Economist: «Ο Κάθετος Διάδρομος είναι μία αρτηρία ανάπτυξης, ευημερίας και ελευθερίας. Η ασφαλής ενέργεια είναι ισχύς»

Σύσκεψη στο Μαξίμου: Εφαρμογή των μέτρων στήριξης και εκατοντάδες έλεγχοι σε αγορά καυσίμων και τροφίμων

31/03/26 3:02 μμ

Σύσκεψη στο Μαξίμου: Εφαρμογή των μέτρων στήριξης και εκατοντάδες έλεγχοι σε αγορά καυσίμων και τροφίμων

ΥΠΠΟ: Ενάλια αρχαιολογική έρευνα σε Κάσο και Κάρπαθο

31/03/26 2:59 μμ

ΥΠΠΟ: Ενάλια αρχαιολογική έρευνα σε Κάσο και Κάρπαθο

31/03/26 2:55 μμ

Ισραηλινός στρατός: Είμαστε προετοιμασμένοι για εβδομάδες ακόμα συγκρούσεων στο Ιράν

Δήμος Σερρών- 39 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ μέσω του προγράμματος της ΔΥΠΑ

31/03/26 2:41 μμ

Δήμος Σερρών- 39 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ μέσω του προγράμματος της ΔΥΠΑ