Εντός του Ιουνίου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού για την covid-2019. Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς από τις Σέρρες όπου και ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Εντός του Ιουνίου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού για την covid-2019. Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς από τις Σέρρες όπου και βρέθηκε.

Advertisement
 

Ο κύριος Γεωργαντάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα λέγοντας ότι η διαδικασία πηγαίνει πάρα πολύ καλά καθώς πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες έχουν εκδώσει και τη βεβαίωση εμβολιασμού.

Advertisement
ΔΕΗ

Τέλος, ο Υφυπουργός αναφέρθηκε και στον τομέα ευθύνης του και πιο συγκεκριμένα στην αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών. 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ