Μιλώντας για τη Μόρια έκανε λόγο για «ορδές λαθρομεταναστών» και ζήτησε «να πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες» Για το ενδεχόμενο εξαπόλυσης ρητορική μίσους θα εξεταστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Μιλώντας για τη Μόρια έκανε λόγο για «ορδές λαθρομεταναστών» και ζήτησε «να πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες»

Για το ενδεχόμενο εξαπόλυσης ρητορική μίσους θα εξεταστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, καθώς τα όσα είπε αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μόρια θεωρήθηκαν από το δημοκρατικό φάσμα της Ολομέλειας ως ρατσιστικά έναντι των μεταναστών.

Εάν ο πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ (Ελληνικής Λαϊκής Συνείδησης) βρεθεί ένοχος από τα αρμόδια ευρωπαϊκά πειθαρχικά όργανα τότε θα του επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις που μπορεί να να φθάσουν μέχρι και την αφαίρεση μέρος του μισθού του.

Ο ευρωβουλευτής έκανε λόγο στην τοποθέτησή του για «ορδές λαθρομεταναστών» που αποτελούν απειλή κατά των γηγενών κατοίκων της Λέσβου, διερωτώμενος «για ποιο λόγο αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι δεν πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές πατρίδες τους.

Ο ίδιος αναφέρει ότι «μίλησα με τη γλώσσα της αλήθειας καταγγέλλοντας την επίτροπο (σ.σ. Εσωτερικών Υποθέσεων) Ίλβα Γιόχανσον ότι αποκρύπτει το αυτονόητο, ότι δηλαδή η φωτιά στην Μόρια προκλήθηκε από εμπρησμό με δράστες λαθρομετανάστες. το αναφέρει και το σχετικό πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Advertisement
MEGA

Οι εμπρηστές λαθρομετανάστες της Μόριας, δηλώνουν ψευδώς 17χρονοι, βιάζουν, κλέβουν, λεηλατούν και σκοτώνουν , αποτυπώνοντας τη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν όσοι ζουν σε περιοχές με λαθρομετανάστες».

Και προσθέτει: «Ζητώ άμεση απέλαση όλων ανεξαιρέτως των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ οι οποίες καθοδήγησαν και προέτρεψαν τους λαθρομετανάστες να καταστρέψουν τη Μόρια. Γιατί, άραγε, οι λαθρομετανάστες δεν πηγαίνουν στα πλούσια μουσουλμανικά κράτη όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εισβάλλουν στην χριστιανική Ευρώπη; Η παρέμβασή μου, προκάλεσε υστερία σε κάποια απολιθώματα της Αριστεράς, τα οποία εξανέστησαν, και μπροστά στην ωμή αλήθεια των δεινών που έχει επιφέρει στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη η λαθρομετανάστευση, το μόνο που ψέλλισαν ήταν η γνωστή και μη εξαιρετέα «καραμέλα» της ρητορικής μίσους. Δεν παρέλειψαν, μάλιστα, να αφήσουν και υπονοούμενα για πειθαρχικές ευθύνες, αυτό όμως που δεν γνωρίζουν, και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν, είναι ότι καμία πειθαρχική ποινή δεν μπορεί να σταθεί ικανή να φιμώσει τον Γιάννη Λαγό που μάχεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία μέσα από το διευθυντήριο των Βρυξελλών».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας

11/01/26 3:40 μμ

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας

Τώρα: Ξεκίνησε να χιονίζει στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

11/01/26 3:39 μμ

Ξεκίνησε να χιονίζει στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

Φωτιά σε πολυκατοικία στα Χανιά κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία

11/01/26 3:38 μμ

Φωτιά σε πολυκατοικία στα Χανιά κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Χιονοδρομικά κέντρα: Επισκέπτες χωρίς… σκι την περίοδο των εορτών, αναμονή για χιόνι και στροφή στη λειτουργία όλο τον χρόνο

11/01/26 3:37 μμ

Χιονοδρομικά κέντρα: Επισκέπτες χωρίς… σκι την περίοδο των εορτών, και στροφή στη λειτουργία όλο τον χρόνο

Μ. Αριστείδου: «Ιστορικό ορόσημο για τον κυπριακό και τον ελληνόφωνο κινηματογράφο», η επιλογή της ταινίας «Κράτα Με» στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Sundance

11/01/26 3:34 μμ

Μ. Αριστείδου: «Ιστορικό ορόσημο για τον κυπριακό και τον ελληνόφωνο κινηματογράφο», η επιλογή της ταινίας «Κράτα Με» στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Sundance

Ιράν: Η Τεχεράνη προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι θα απαντήσει σε τυχόν επίθεση - Τους 116 έχουν φτάσει οι νεκροί στις διαδηλώσεις

11/01/26 3:32 μμ

Ιράν: Η Τεχεράνη προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι θα απαντήσει σε τυχόν επίθεση – Τους 116 έχουν φτάσει οι νεκροί στις διαδηλώσεις

Δοκιμασία στου Χαριλάου για την ΑΕΚ

11/01/26 3:31 μμ

Δοκιμασία στου 067999016για την ΑΕΚ

Άνοιξε ο περιφερειακός μετά τις εργασίες για το Fly Over

11/01/26 1:00 μμ

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε ο περιφερειακός μετά τις εργασίες για το Fly Over

Τζόυς Ευείδη: «Δεν έγινε πρόταση γάμου, ήρθα πολύ κοντά, αλλά ευτυχώς χάλασε»

11/01/26 12:41 μμ

Τζόυς Ευείδη: «Δεν έγινε πρόταση γάμου, ήρθα πολύ κοντά, αλλά ευτυχώς χάλασε»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας - Χιόνια στις Σέρρες

11/01/26 12:36 μμ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας – Χιόνια στις Σέρρες από τη νύχτα

Καρυστιανού: «Με προβληματίζει η αντίδραση ορισμένων συγγενών» - Ποιοι αποκλείονται από το κόμμα

11/01/26 12:23 μμ

Καρυστιανού: «Με προβληματίζει η αντίδραση ορισμένων συγγενών» – Ποιοι αποκλείονται από το κόμμα

Νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ

11/01/26 12:11 μμ

Νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ