Μιλώντας για τη Μόρια έκανε λόγο για «ορδές λαθρομεταναστών» και ζήτησε «να πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες» Για το ενδεχόμενο εξαπόλυσης ρητορική μίσους θα εξεταστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Μιλώντας για τη Μόρια έκανε λόγο για «ορδές λαθρομεταναστών» και ζήτησε «να πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες»

Advertisement
 

Για το ενδεχόμενο εξαπόλυσης ρητορική μίσους θα εξεταστεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, καθώς τα όσα είπε αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μόρια θεωρήθηκαν από το δημοκρατικό φάσμα της Ολομέλειας ως ρατσιστικά έναντι των μεταναστών.

Εάν ο πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ (Ελληνικής Λαϊκής Συνείδησης) βρεθεί ένοχος από τα αρμόδια ευρωπαϊκά πειθαρχικά όργανα τότε θα του επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις που μπορεί να να φθάσουν μέχρι και την αφαίρεση μέρος του μισθού του.

Ο ευρωβουλευτής έκανε λόγο στην τοποθέτησή του για «ορδές λαθρομεταναστών» που αποτελούν απειλή κατά των γηγενών κατοίκων της Λέσβου, διερωτώμενος «για ποιο λόγο αυτοί οι παράνομοι μουσουλμάνοι δεν πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές πατρίδες τους.

Ο ίδιος αναφέρει ότι «μίλησα με τη γλώσσα της αλήθειας καταγγέλλοντας την επίτροπο (σ.σ. Εσωτερικών Υποθέσεων) Ίλβα Γιόχανσον ότι αποκρύπτει το αυτονόητο, ότι δηλαδή η φωτιά στην Μόρια προκλήθηκε από εμπρησμό με δράστες λαθρομετανάστες. το αναφέρει και το σχετικό πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Advertisement
MEGA

Οι εμπρηστές λαθρομετανάστες της Μόριας, δηλώνουν ψευδώς 17χρονοι, βιάζουν, κλέβουν, λεηλατούν και σκοτώνουν , αποτυπώνοντας τη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν όσοι ζουν σε περιοχές με λαθρομετανάστες».

Και προσθέτει: «Ζητώ άμεση απέλαση όλων ανεξαιρέτως των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ οι οποίες καθοδήγησαν και προέτρεψαν τους λαθρομετανάστες να καταστρέψουν τη Μόρια. Γιατί, άραγε, οι λαθρομετανάστες δεν πηγαίνουν στα πλούσια μουσουλμανικά κράτη όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εισβάλλουν στην χριστιανική Ευρώπη; Η παρέμβασή μου, προκάλεσε υστερία σε κάποια απολιθώματα της Αριστεράς, τα οποία εξανέστησαν, και μπροστά στην ωμή αλήθεια των δεινών που έχει επιφέρει στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη η λαθρομετανάστευση, το μόνο που ψέλλισαν ήταν η γνωστή και μη εξαιρετέα «καραμέλα» της ρητορικής μίσους. Δεν παρέλειψαν, μάλιστα, να αφήσουν και υπονοούμενα για πειθαρχικές ευθύνες, αυτό όμως που δεν γνωρίζουν, και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν, είναι ότι καμία πειθαρχική ποινή δεν μπορεί να σταθεί ικανή να φιμώσει τον Γιάννη Λαγό που μάχεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία μέσα από το διευθυντήριο των Βρυξελλών».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
26 Οκτωβρίου: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης- Ο βίος και το μαρτύριό του

25/10/25 12:03 μμ

26 Οκτωβρίου: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης- Ο βίος και το μαρτύριό του

Κολοκύθια γεμιστά με σάλτσα αυγολέμονο

25/10/25 9:11 μμ

Κολοκύθια γεμιστά με σάλτσα αυγολέμονο

Τι να κάνετε για να μην κολλήσει ξανά το ρύζι και να γίνει αφράτο και σπυρωτό

25/10/25 9:10 μμ

Τι να κάνετε για να μην κολλήσει το ρύζι και να γίνει αφράτο και σπυρωτό

Φυτά: 2 σημεία στο σπίτι που είναι λάθος να τα βάλεις

25/10/25 9:08 μμ

Φυτά: 2 σημεία στο σπίτι που είναι λάθος να τα βάλεις

Μαξιλαροθήκες για πέταμα; Όχι αν ξέρεις πώς θα τις χρησιμοποιήσεις... αλλιώς

25/10/25 9:05 μμ

Μαξιλαροθήκες για πέταμα; Όχι αν ξέρεις πώς θα τις χρησιμοποιήσεις… αλλιώς

Πώς ξεμυρίζουν τα χέρια από κρεμμύδια και σκόρδα;

25/10/25 9:03 μμ

Πώς ξεμυρίζουν τα χέρια από κρεμμύδια και σκόρδα;

Οι τροφές που αυξάνουν την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό

25/10/25 9:02 μμ

Οι τροφές που αυξάνουν την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με θλάση ο Μπακασέτας

25/10/25 8:54 μμ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με θλάση ο Μπακασέτας

Από τα Μαθηματικά στο Φως - Ο Αλέκος Παππίας και η τέχνη της ξύλινης γεωμετρίας

25/10/25 8:51 μμ

Από τα Μαθηματικά στο Φως – Ο Αλέκος Παππίας και η τέχνη της ξύλινης γεωμετρίας

Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε από το κράτος ούτε ένα ευρώ

25/10/25 8:42 μμ

Κ. Κυρανάκης: Για το SMS του υπ. Μεταφορών δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε από το κράτος ούτε ένα ευρώ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σ. Φάμελλος για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης

25/10/25 8:24 μμ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σ. Φάμελλος για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης

Γιώργος Τσαλίκης: “Ήμουν άρρωστος και δυσκολεύτηκα πολύ – Έκανα μια προσευχή”

25/10/25 8:21 μμ

Γιώργος Τσαλίκης: “Ήμουν άρρωστος και δυσκολεύτηκα πολύ – Έκανα μια προσευχή”