“Δεν δημιούργησα εγώ το πρόβλημα και δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι” τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου ... Περισσότερα

Γιώργος Μαζωνάκης σε Κατερίνα Καινούργιου: «Να βάλουν μυαλό, απολογείται αυτός που είναι ένοχος»

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

“Δεν δημιούργησα εγώ το πρόβλημα και δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι” τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια. Είναι μία δοκιμασία που μου βάζει ο Θεός για να δει αν αλλαξοπιστήσω. Είμαι γεννημένος για να ενώνω τα πράγματα για το καλό κι όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και δυνάμεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπούνε όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τα όριά του και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο γιατί έχω θιγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε μεγάλο βαθμό.

Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Αν εγώ είμαι λάθος, τότε θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη. Εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος» δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Advertisement
ΔΕΗ

«Οι σχέσεις με τη μητέρα μου δεν είναι είναι οι καλύτερες όπως πριν. Από την άλλη αυτό έχει και μία ελευθερία. Για αυτό λένε ότι οι ελληνικές οικογένειες όπως στο παρελθόν είναι ευχή και κατάρα με την έννοια ότι οι γονείς κι οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε, είναι πάνω μας με το σε αγαπά, από αγάπη το κάνει αλλά με αγάπη σύμφωνα με το πως θέλει ο άλλος να είσαι» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Advertisement

Σε ερώτηση για το αν έχει επικοινωνήσει με την αδερφή του είπε: «Είναι δυνατόν να μη με έχει πάρει; Εννοείται μου τηλεφώνησε. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι, και δεν απολογούμαι, απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ – ούτε για τη ζωή μου – ούτε για αυτό που συμβαίνει».

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λ. Μενδώνη: Χωρίς τον πολιτισμό, δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη κλιματική λύση

29/09/25 2:27 μμ

Λ. Μενδώνη: Χωρίς τον πολιτισμό, δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη κλιματική λύση

Σημάδια εθισμού στα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα εμφανίζουν οι μεσήλικες στην Αμερική

29/09/25 2:21 μμ

Σημάδια εθισμού στα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα εμφανίζουν οι μεσήλικες στην Αμερική

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στο Πόρτο Ράφτη

29/09/25 2:10 μμ

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στο Πόρτο Ράφτη

Βουλή: Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του Σ. Φάμελλου για τα έτη 2024 και 2023

29/09/25 1:14 μμ

Βουλή: Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του Σ. Φάμελλου για τα έτη 2024 και 2023

Βουλή: Οι δηλώσεις πόθεν έσχες Νίκου Ανδρουλάκη για τα έτη 2024 και 2023

29/09/25 1:09 μμ

Βουλή: Οι δηλώσεις πόθεν έσχες Νίκου Ανδρουλάκη για τα έτη 2024 και 2023

Βουλή: Πόθεν Έσχες Κυρ. Μητσοτάκη και της συζύγου του Μ. Γκραμπόφσκι

29/09/25 1:03 μμ

Βουλή: Πόθεν Έσχες Κυρ. Μητσοτάκη και της συζύγου του Μ. Γκραμπόφσκι

Κ. Πιερρακάκης: «Φέρνουμε τρεις σημαντικές αλλαγές με στόχο να ανοίξουν και άλλα κλειστά ακίνητα»

29/09/25 12:47 μμ

Κ. Πιερρακάκης: «Φέρνουμε τρεις σημαντικές αλλαγές με στόχο να ανοίξουν και άλλα κλειστά ακίνητα»

Δήμος Σερρών: Οδηγίες αυτοπροστασίας από βροχοπτώσεις

29/09/25 12:38 μμ

Δήμος Σερρών: Οδηγίες αυτοπροστασίας από βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών: Αφιέρωμα στον Μανόλη Αναγνωστάκη

29/09/25 12:12 μμ

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών: Αφιέρωμα στον Μανόλη Αναγνωστάκη

Στ.Παπασταύρου για Chevron: «Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με την Τουρκία. Καζάν - καζάν γιοκ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

29/09/25 12:08 μμ

Στ.Παπασταύρου για Chevron: «Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με την Τουρκία. Καζάν καζάν γιοκ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Η Protergia απορροφά τις διακυμάνσεις της αγοράς ενέργειας: Μείωση στο «πράσινο» οικιακό στα 0,149€/kWh

29/09/25 12:01 μμ

Η Protergia απορροφά τις διακυμάνσεις της αγοράς ενέργειας

«ΑΝΤΙΟΧΟΣ-25» - Σέρρες: Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων και καμπανών την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου

29/09/25 11:56 πμ

«ΑΝΤΙΟΧΟΣ-25» – Σέρρες: Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων και καμπανών την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου