Γλυκά Νερά: Γρίφος τα DNA – Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

 
Ως σύνθετη υπόθεση χαρακτήρισε την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

Advertisement

 
Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι η Αστυνομία επιχειρεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν τόσες δυσκολίες στην συγκομιδή DNA και αποδεικτικών στοιχείων. “Ο κύκλος των ερευνών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει κλείσει. Πάντα κατά την έρευνα προκύπτουν απορίες σοβαρές κι εμείς πρέπει να τις λύνουμε.

Όταν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που ψάχνουμε, γεννάται απορία. Στην προκειμένη περίπτωση προέκυψαν πολλές απορίες που δεν έχουν λυθεί” υπογράμμισε στην εκπομπή”Κοινωνία Ώρα MEGA”.

 
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό, καίριας σημασίας είναι να καταλάβουν οι αρχές πως εκτυλίχθηκε η δολοφονία. “Να καταλάβουμε πώς έγινε το συμβάν και πώς ήταν δεμένος ο νεαρός πιλότος. Γιατί δεν θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος της έρευνας καμία σκιά για τίποτα” σημείωσε.

“Οι έμπειροι αξιωματικοί” πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, “καταλαβαίνουν, μέσα από συνδυασμό ερωτήσεων και αποδείξεων, μέσα από ενδείξεις και απαντήσεις λύνουν την υπόθεση πολλοί πιο εύκολα”.

Μάλιστα, ο Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε ότι οι έρευνες στρέφονται παντού. “Παντού στρέφονται οι έρευνες. Πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι αλλά και οι ύποπτοι, που δεν δείχνουν ύποπτοι” συμπλήρωσε με νόημα.

Advertisement
Babis

“Υπάρχουν τρεις κύκλοι ερευνών. Ο κοντινός κύκλος, ο μεγάλος και ο μακρινός κύκλος. Οι τρεις κύκλοι ενώνονται στα εγκληματικά εργαστήρια και δίνουν τις απαντήσεις” ανέφερε ο ίδιος.

 
Οι ανατροπές
Ανατροπή στην υπόθεση των Γλυκών Νερών αναμένεται να επιφέρει η κατάθεση της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την άτυχη Καρολάιν, την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε κομβικό σημείο.

Τρία είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψε τους δράστες ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν. Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν τρίχες ή DNA των δραστών. Τρίτο, είναι το πώς κατάφερε και λύθηκε ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ξένο DNA πάνω στην Καρολάιν. Παράλληλα, αναμένεται ένα οικείο πρόσωπο από το περιβάλλον της Καρολάιν να καταθέσει τις προσεχείς ημέρες.

Τέλος, ένα πολύ συγκινητικό σημείωμα άφησε μια φίλης της άτυχης Καρολάιν έξω από το σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Πηγή thestival.gr
 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν το σπίτι φιλοξενεί την τέχνη: Πώς να χτίσετε έναν χώρο με ψυχή

04/08/25 8:59 μμ

Όταν το σπίτι φιλοξενεί την τέχνη: Πώς να χτίσετε έναν χώρο με ψυχή

Αικ.Τζιούρα: "Υπάρχει ανάγκη για αιμοδοσία και τους καλοκαιρινούς μήνες"

04/08/25 8:53 μμ

Αικ.Τζιούρα: “Υπάρχει ανάγκη για αιμοδοσία και τους καλοκαιρινούς μήνες”

Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς τις περνούν οι Σερραίοι - video

04/08/25 8:48 μμ

Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς τις περνούν οι Σερραίοι – video

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός και TikToker για διακίνηση ναρκωτικών

04/08/25 8:37 μμ

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός και TikToker για διακίνηση ναρκωτικών

Ν. Κεραμέως: Εντυπωσιακή αύξηση των καταγεγραμμένων υπερωριών

04/08/25 8:31 μμ

Ν. Κεραμέως: Εντυπωσιακή αύξηση των καταγεγραμμένων υπερωριών

Συνελήφθη οδηγός ΙΧ που παρέσυρε πεζή στον Σταυρό

04/08/25 8:27 μμ

Συνελήφθη οδηγός ΙΧ που παρέσυρε πεζή στον Σταυρό

Η ντομάτα της Σπηλιάς Κισσάβου

04/08/25 8:24 μμ

Η ντομάτα της Σπηλιάς Κισσάβου

Σέρρες: Νέα άφιξη μεταναστών στο Κλειδί - Ομαλή η μεταγωγή τους - video

04/08/25 8:24 μμ

Σέρρες: Νέα άφιξη μεταναστών στο Κλειδί – Ομαλή η μεταγωγή τους – video

Σέρρες: Ασφαλτοστρώνεται η Μεγάλου Αλεξάνδρου - Ποιοι δρόμοι ακολουθούν -video

04/08/25 8:06 μμ

Σέρρες: Ασφαλτοστρώνεται η Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ποιοι δρόμοι ακολουθούν -video

Καταστροφές από χαλάζι σε μηλοκαλλιέργειες στην Καστοριά

04/08/25 5:55 μμ

Καταστροφές από χαλάζι σε μηλοκαλλιέργειες στην Καστοριά

Το ΚΚΕ «για την αντιπαράθεση σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα»

04/08/25 6:59 μμ

Το ΚΚΕ «για την αντιπαράθεση σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα»

Ο Αντετοκούνμπο από σήμερα στην προετοιμασία της εθνικής για το EuroBasket 2025

04/08/25 5:42 μμ

Ο Αντετοκούνμπο από σήμερα στην προετοιμασία της εθνικής για το EuroBasket 2025