Νέες δηλώσεις του δικηγόρου του πιλότου που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο κος Βασίλης Σπύρου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εξερχόμενος από τη ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Νέες δηλώσεις του δικηγόρου του πιλότου που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο κος Βασίλης Σπύρου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ, αφού είδε τον πελάτη του.

Advertisement
 

“Δεν μπορώ να διαβιβάσω τι ειπώθηκε με τον πελάτη μου, απλώς θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τη χθεσινή” δήλωσε ο Βασίλης Σπύρου.

“Του πήγα κάποια έγραφα από τη δικογραφία και θα τον αφήσω να τα επεξεργαστεί, ώστε λίγο αργότερα στις 12:00 που θα έρθουμε με τον έτερο συνάδελφο, να μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα και να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Σας λέω, έτσι και αλλιώς μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του και ούτε το επιθυμώ. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα” πρόσθεσε.

Γλυκά Νερά – Σπύρου: ο πιλότος λυτρώθηκε μετά την ομολογία της δολοφονίας

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από τη διάπραξη του εγκλήματος και στην μετέπειτα συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ακόμα και ειδεχθή, αποκαλυφθεί μετά από πολλά χρόνια, τιμωρήθηκαν οι εγκληματίες και αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα αυτοβούλως ή από τις έρευνες της αστυνομίας. Δεν είναι η πρώτη φορά και παρά το ότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ να γίνει σεβαστό το αίτημα για ανθρωποφαγία και μιας κατάστασης που δεν ευνοεί ούτε εξυπηρετεί την απόδοση δικαιοσύνης” ανέφερε.

Ο συνήγορος του πιλότου σημείωσε ότι “και εγώ έχω ταραχθεί” απαντώντας στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία.”Έχω την αίσθηση, ως άνθρωπος, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Χρησιμοποιώ συγκεκριμένη λέξη και αυτή παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε. Ο χρόνος θα δείξει. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης και αντιλαμβάνομαι τα οποιαδήποτε ερωτήματα” κατέληξε.

Γλυκά Νερά – Συνήγορος πιλότου: Είπε “συγγνώμη” – Δεν θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση

«Η πρώτη και η τελευταία κουβέντα στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε ο κατηγορούμενος ήταν η «Συγγνώμη» και η «Συγγνώμη» είναι κάτι πολύ λίγο, προφανώς έχει αποδεχθεί ότι έκανε και είναι καταρρακωμένος», υποστήριξε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνώστου.

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος, «ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν», ενώ σημείωσε ότι τα ευρήματα των αστυνομικών, λόγου χάρη σε σχέση με την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, δείχνουν ότι «δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά».

Advertisement
Family Kitchen


«Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει, γιατί είχε μια θολή σκέψη στο μυαλό του, πώς να «σώσει» το παιδί του», υποστήριξε ο συνήγορος του κατηγορούμενου πιλότου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

«Δεν ζητάμε καμία ψυχιατρική εξέταση και ούτε κάποια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», είπε ο συνήγορος του, ενώ όπως προσέθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ως πιλότος ο 33χρονος περνά τακτικά από ψυχιάτρους για πραγματογνωμοσύνη.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας είπε ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει σώας τας φρένας και επέλεξε να κάνει ένα σόου, με το παιδί του αγκαλιά στην κηδεία και με τις δηλώσεις του.

«Δεν ζητάμε καμία ψυχιατρική εξέταση και ούτε κάποια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», είπε ο συνήγορος του, ενώ όπως προσέθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ως πιλότος ο 33χρονος περνά τακτικά από ψυχιάτρους για πραγματογνωμοσύνης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Διάκριση του ΓΕΛ Νέου Σκοπού στον 20o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning

24/12/25 9:33 μμ

Σέρρες: Διάκριση του ΓΕΛ Νέου Σκοπού στον 20o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning

Πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Μητρόπολης Σερρών υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Θεολόγος - video

24/12/25 9:25 μμ

Πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Μητρόπολης Σερρών υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Θεολόγος – video

¨Σέρρες: Παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα "ΣΙΡΙΣ" - video

24/12/25 9:16 μμ

¨Σέρρες: Παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα “ΣΙΡΙΣ” – video

Κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη και τη δήμαρχο Σερρών από την μπάντα της 10ης Ταξιαρχίας - video

24/12/25 8:57 μμ

Κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη και τη δήμαρχο Σερρών από την μπάντα της 10ης Ταξιαρχίας – video

Πλημμύρισε από κάλαντα η πόλη των Σερρών - video

24/12/25 8:44 μμ

Πλημμύρισε από κάλαντα η πόλη των Σερρών – Αγωνιστικά κάλαντα από νέους της ΚΝΕ – video

Παραμονή Χριστουγέννων στην Πολιτεία των Ευχών: Συνεχίζονται οι δράσεις - video

24/12/25 8:29 μμ

Παραμονή Χριστουγέννων στην Πολιτεία των Ευχών: Συνεχίζονται οι δράσεις – video

Στ. Παπασταύρου: «Οι εργαζόμενοι σε ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ και ΡΑΑΕΥ υπηρετούν με αυταπάρνηση το καθήκον τους

24/12/25 8:07 μμ

Στ. Παπασταύρου: «Οι εργαζόμενοι σε ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ και ΡΑΑΕΥ υπηρετούν με αυταπάρνηση το καθήκον τους

Χατζηβασιλείου: Η Τριμερής απέδειξε ότι η συνεργασία Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου έχει στρατηγικό βάθος, δεν είναι ευκαιριακή

24/12/25 8:00 μμ

Χατζηβασιλείου: Η Τριμερής απέδειξε ότι η συνεργασία Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου έχει στρατηγικό βάθος, δεν είναι ευκαιριακή

Σέρρες: Έκθεση Φωτογραφίας «Το Πέρασμα» της Χριστίνας Παπαφράγκου και του Νίκου Μαντζαρίδη,

24/12/25 7:57 μμ

Σέρρες: Έκθεση Φωτογραφίας «Το Πέρασμα» της Χριστίνας Παπαφράγκου και του Νίκου Μαντζαρίδη,

Αστυνομικοί των Σερρών και η Roxy εντόπισαν πάνω από 5 κιλά κάνναβη στη Θεσσαλονίκη

24/12/25 7:51 μμ

Αστυνομικοί των Σερρών και η Roxy εντόπισαν πάνω από 5 κιλά κάνναβη στη Θεσσαλονίκη

Σέρρες: Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο διοικητή της πυροσβεστικής στα Πορόια – “Δεν έχουμε κανένα σημάδι” λέει συγγενής του

24/12/25 7:25 μμ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο διοικητή της πυροσβεστικής στα Πορόια – “Δεν έχουμε κανένα σημάδι” λέει συγγενής του

Θρήνος για την αεροσυνοδό Μαρία Παππά που χάθηκε στη συντριβή του Falcon 50 στην Άγκυρα

24/12/25 7:34 μμ

Θρήνος για την αεροσυνοδό Μαρία Παππά που χάθηκε στη συντριβή του Falcon 50 στην Άγκυρα