Ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε το βράδυ ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από μαραθώνια κατάθεση.

Advertisement
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που “έσπασε” μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.


Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής: 

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα. Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα.

Δεν προέκυπτε η ύπαρξη συνεργού ή δεύτερου προσώπου


Ήδη, οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο δράστης της δολοφονίας ήταν ένας, όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Aπό τα λιγοστά στοιχεία που βρέθηκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, δεν προέκυπτε η ύπαρξη συνεργού ή δεύτερου προσώπου.

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε νωρίτερα ότι «ο σύζυγος της Καρολάιν ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε μια σκηνή εγκλήματος, όπου δε φαίνεται να προκύπτει συμμετοχή κάποιου άλλου προσώπου», όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος.

Οι αντιφάσεις του πιλότου

Advertisement
Family Kitchen


Οι αρχές μέχρι τώρα αναζητούσαν τους δράστες της ληστείας στα Γλυκά Νερά, που έπνιξαν την Καρολάιν μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου. Ωστόσο, το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών κατέληξε σε κάποια στοιχεία και ζήτησε διευκρινίσεις από τον 32χρονο πιλότο όπως αναφέρει το Star.

Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν: Η 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε στον καρπό της βιομετρικό ρολόι που κατέγραφε τους παλμούς. Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε χρονική απόκλιση της πραγματικής ώρας θανάτου, σε σχέση με την ώρα που έγινε η εισβολή των ληστών, σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου. Οι δράστες φαίνεται ότι μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 4 και μισή το πρωί. Το βιομετρικό ρολόι όμως, είχε σταματήσει ώρα πριν να καταγράφει τους παλμούς της Καρολάιν.

Το καταγραφικό από τις κάμερες: Γρίφος ήταν και το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, το οποίο αν και λειτουργούσε κανονικά, σταμάτησε ξαφνικά να καταγράφει εικόνα στη μια και μισή τη νύχτα. Η τελευταία εικόνα που δείχνει, είναι ο πιλότος να παίζει με το παιδάκι του. Περίπου αυτή, είναι και η ώρα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά της 20χρονης μητέρας.

Δραστηριότητα του πιλότου στο σπίτι: Σύμφωνα με το εγκληματολογικών ερευνών, το εξελιγμένο κινητό του πιλότου φαίνεται να είχε δραστηριότητα που δε συμφωνούσε με τα στοιχεία της υπόθεσης. Ανιχνεύθηκε μια μετακίνηση μέσα στο σπίτι, την ώρα που ο πιλότος φέρεται να ήταν καθηλωμένος από τους ληστές.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποχρεωτικός εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Σερρών

03/12/25 2:45 μμ

Υποχρεωτικός εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Σερρών

Μεθυσμένος και υπό την επήρεια κοκαΐνης ο 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Αρτέμιδα

03/12/25 1:03 μμ

Αρτέμιδα: Μεθυσμένος και υπό την επήρεια κοκαΐνης ο 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

03/12/25 10:41 πμ

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

Σέρρες: «Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί».

03/12/25 10:32 πμ

Σέρρες: «Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί».

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Επιτυχημένες οι «Βυζαντινές Σέρρες»

03/12/25 9:24 πμ

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Επιτυχημένες οι «Βυζαντινές Σέρρες»

Σερρών Θεολόγος: «Το έργο της Εκκλησίας μας θέλει ‘’ψυχή’’, στοργή, προσευχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

03/12/25 9:18 πμ

Σερρών Θεολόγος: «Το έργο της Εκκλησίας μας θέλει ‘’ψυχή’’, στοργή, προσευχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Ενεργή στήριξη στους αγώνες των αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού

03/12/25 9:12 πμ

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Ενεργή στήριξη στους αγώνες των αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού

Εκλογές για την ανάδειξη της νέας Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών - Αποτελέσματα

03/12/25 9:10 πμ

Εκλογές για την ανάδειξη της νέας Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών – Αποτελέσματα

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Τα Μυστικά του Πύργου της Μάρως» στη Νιγρίτα Σερρών

03/12/25 9:55 πμ

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Τα Μυστικά του Πύργου της Μάρως» στη Νιγρίτα Σερρών

Ένας στους πέντε θανάτους παιδιών συνδέεται με ανεπαρκή ανάπτυξη

03/12/25 9:00 πμ

Ένας στους πέντε θανάτους παιδιών συνδέεται με ανεπαρκή ανάπτυξη

Ενισχύεται διαρκώς το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια - Κλειστή παραμένει η E.O. Αθηνών - Θεσσαλονίκης

03/12/25 8:55 πμ

Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια – Κλειστή παραμένει η E.O. Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Το βιβλίο του «Ιθάκη» παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας

03/12/25 8:50 πμ

Το βιβλίο του «Ιθάκη» παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας