Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου και δολοφόνησε με καραμπίνα την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε. Όπως ... Περισσότερα

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Άμα δεν έρθεις, θα σκοτώσω το κορίτσι»

Epiloges Press

Epiloges Press

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου και δολοφόνησε με καραμπίνα την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε.

Όπως λένε στο newsit.gr φίλοι του ζευγαριού, ο 42χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Αμφιλοχία και αυτόχειρας και το 37χρονο θύμα αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους και γι’ αυτό βρίσκονταν σε διάσταση τους τελευταίους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη την Πέμπτη, είχε υποβάλει μήνυση στον 42χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε ειδικό χώρο φιλοξενίας.

Στις 12 Μαΐου ο δράστης είχε συλληφθεί μετά τη μήνυση που του υπέβαλε η 37χρονη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αθωώθηκε.

«Την απειλούσε και της έκοψε και τα φρένα στο μηχανάκι»

«Είχαν χρόνια προβλήματα. Ήταν γνωστό. Φοβόταν εδώ και πολλούς μήνες. Περίπου τρεις μήνες ήταν σε διάσταση και αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι θέλει να χωρίσει από εκείνον και δεν μπορούσε να ζήσει μόνος του. Με τα παιδιά κανονικά, και χθες μαζί του ήταν ο γιος του στο χωριό που μένει με τους γονείς του. Έφυγε από το χωριό, πήρε κρυφά τα κλειδιά από τον γιο του και πήγε στο σπίτι της που εκεί ήταν η κόρη τους. Μπήκε παράνομα και την απειλούσε ότι “άμα δεν έρθεις, θα σκοτώσω το κορίτσι”», τονίζει στο newsit.gr φίλη της αδικοχαμένης 37χρονης.

«Φοβόταν για τη ζωή της, προσπαθούσαν να βγάλουν κλήση για την αστυνομία και δεν έβρισκαν κανέναν στο τηλέφωνο. Φοβόταν για την κόρη της και πήγε στο σπίτι για να την σώσει αλλά όταν τον αντίκρυσε που ήταν μέσα στο σπίτι, εκεινη φοβηθηκε και προσπάθησε να στρίψει το αμάξι για να φυγει. Αυτός όμως όταν την είδε μέσα στο αμάξι, πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο και την πυροβόλησε με την καραμπίνα». Κάποιος την προειδοποίησε αρχικά ότι “αυτός είναι στο σπίτι σου” και μετά της έστελνε συνέχεια ο ίδιος απειλητικά μηνύματα», επισημαίνει.

Advertisement
MEGA

«Και την Τετάρτη την περίμενε έξω από το σπίτι. Της έκοψε και τα φρένα στο μηχανάκι, γι’αυτό πήγε η Αρετή στον εισαγγελέα την Πέμπτη, φοβήθηκε», σχολιάζει.

«Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν»

«Το μάθαμε σήμερα το πρωί. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι, πάνω από 13 χρόνια. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια τώρα, ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ήταν γνωστό ότι υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν», λέει στο newsit.gr συγγενής του 42χρονου δράστη και αυτόχειρα.

Όσα είπε η μητέρα της άτυχης 37χρονης γυναίκας στο ΕΡΤNews


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

21/02/26 9:30 μμ

Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

Σέρρες: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

21/02/26 9:28 μμ

Σέρρες: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

21/02/26 9:24 μμ

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

Στο «κενό» βρέθηκαν πελάτες την ώρα του φαγητού σε κατάστημα εστίασης στην Πάνδροσο Ροδόπης.

21/02/26 9:06 μμ

Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

21/02/26 8:53 μμ

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

21/02/26 8:40 μμ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

21/02/26 8:32 μμ

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Η Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

21/02/26 9:25 μμ

Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή