Μια νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε στην Αλεξανδρούπολη. Μια 29χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή Άβαντος μεταφέρθηκε πριν από τρεις ημέρες από τον άνδρα της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με πολύ σοβαρά τραύματα, τα οποία όπως δηλώθηκε προέκυψαν από πτώση της από σκάλες.

Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Ορεστιάδας Δημήτρης Σταματάκης η κοπέλα παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να την βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι τη μετέφερε ο σύζυγός της στο νοσοκομείο.

Advertisement

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού.

Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Advertisement
Family Kitchen

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα. Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
“Γεφυρουδιανά”: Μία γιορτή ειρήνης και πολιτισμού που συμπληρώνει σχεδόν μισό αιώνα ζωής

06/08/25 2:45 μμ

“Γεφυρουδιανά”: Γιορτή ειρήνης και πολιτισμού που συμπληρώνει σχεδόν μισό αιώνα ζωής

Θεσσαλονίκη: Το Flyover από ψηλά - Πλάνα των εργασιών από Drone

06/08/25 2:37 μμ

Θεσσαλονίκη: Το Flyover από ψηλά – Πλάνα των εργασιών από Drone

Δείτε το βίντεο: Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές των Σερρών!

06/08/25 2:17 μμ

Δείτε το βίντεο: Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές των Σερρών!

Ένας νεκρός σε πυρκαγιά στη νότια Γαλλία - Κάηκαν 80.000 στρέμματα βλάστησης

06/08/25 12:48 μμ

Ένας νεκρός σε πυρκαγιά στη νότια Γαλλία – Κάηκαν 80.000 στρέμματα βλάστησης

Σέρρες- τώρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην 29ης Ιουνίου

06/08/25 4:48 μμ

Σέρρες- τώρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην 29ης Ιουνίου

Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος: Μια «γυναικεία» αυτοάνοση πάθηση

06/08/25 12:04 μμ

Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος: Μια «γυναικεία» αυτοάνοση πάθηση

Η Ελλάδα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Λιβύης για τη μέση γραμμή - Η ρηματική διακοίνωση που κατατέθηκε στον ΟΗΕ

06/08/25 11:54 πμ

Η Ελλάδα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Λιβύης για τη μέση γραμμή – Η ρηματική διακοίνωση που κατατέθηκε στον ΟΗΕ

Οι Περσείδες συναρπάζουν και φέτος: Τι είναι το φαινόμενο, από που προέρχονται; Tι λέει ο μύθος; Πότε θα κορυφωθεί;

06/08/25 11:47 πμ

Οι Περσείδες συναρπάζουν και φέτος: Τι είναι το φαινόμενο, από που προέρχονται; Tι λέει ο μύθος; Πότε θα κορυφωθεί;

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών – Είχαν πληρώσει 3.000 ευρώ έκαστος σε κύκλωμα στην Τουρκία

06/08/25 11:27 πμ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών – Είχαν πληρώσει 3.000 ευρώ έκαστος σε κύκλωμα στην Τουρκία

06/08/25 11:22 πμ

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η 32χρονη Αλγερινή για να απολογηθεί για τη δολοφονία της 3χρονης κόρης της

Καβάλα: Εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα ΚΑΑΥ Ν. Περάμου

06/08/25 11:18 πμ

Καβάλα: Εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα ΚΑΑΥ Ν. Περάμου

Το πολιτικό κεφάλαιο Χατζηβασιλείου

06/08/25 11:34 πμ

Το πολιτικό κεφάλαιο Χατζηβασιλείου