Συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη η γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, καθώς οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε η 28χρονη στη σχέση της με ... Περισσότερα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Θα αρραβωνιάζονταν, περίμεναν παιδί» λέει συνάδελφος του δράστη

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη η γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, καθώς οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε η 28χρονη στη σχέση της με τον 39χρονο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στην αποκάλυψη πως ο 39χρονος δράστης και η 28χρονη δολοφονημένη Κυριακή, θα αρραβωνιάζονταν πριν από περίπου 2 με 3 χρόνια, καθώς η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν έγκυος, προχωρά πρώην συνάδελφος του δράστη.

Advertisement
 

Σε δηλώσεις του στο MEGA και στο Live News, ο άνθρωπος που είχε βρει δουλειές στον 39χρονο, αναφέρει: «Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε, ρε συ ο Θανάσης, λέω «εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει» γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν. Με παίρνει πριν δύο ή τρία χρόνια, δεν θυμάμαι, μου λέει: «μάστορα, αν έχεις δουλειά», του λέω «ρε συ, έχεις σοβαρευτεί;» μου λέει «έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι».

Το ερώτημα πως διεκόπη, αν όντως υπήρξε η συγκεκριμένη κύηση, παραμένει προς το παρόν χωρίς απάντηση. Ο συνάδελφος του δράστη, αναφέρει: «Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος. Μου είχε πει ότι είναι κορίτσι. Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5%, να είναι εφιάλτες στα όνειρά του».

Έφυγε από το «Αττικόν» ο δράστης

Αποχώρησε από το «Αττικόν» το μεσημέρι της Τρίτης ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στο MEGA και το Live News.

Ο 39χρονος άνδρας οδηγείται πίσω στη φυλακή. Νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται να επιχείρησε στο κελί του.

«Μια αρρώσταινε εκείνη και μια αυτός, τους απέλυσα και τους δύο»

Πρώην εργοδότης του δράστη της γυναικοκτονίας των Αγίων Αναργύρων, αναφέρει μιλώντας στο Live News: «Μετά από ένα διάστημα άρχισε να μου «κάνει νερά» και παρέσυρε και την Κυριακή. Και όντως τους έδιωξα και τους δύο γιατί έλειπαν συνεχώς. Μια αρρώσταινε η Κυριακή και δεν ερχόταν κι αυτός. Μια αρρώσταινε αυτός και δεν ερχόντουσαν. Δέκα μέρες μετά την απόλυση, τηλεφώνησα στην Κυριακή και είπα «η πόρτα είναι ανοιχτή για σένα, όχι για τον Θανάση». Και μου λέει «σας ευχαριστώ πολύ, αλλά θα επιστρέψω μόνο αν έρθει μαζί και ο Θανάσης». Τον υπερασπιζόταν αλλά και τον φοβόταν.

Advertisement
Family Kitchen

Δεν ήταν στα καλά του. Δεν συμπεριφερόταν καλά στους πελάτες. Ούτε στους συναδέλφους του, μιλούσε συνεχώς άσχημα. Έκαναν παράπονα, ένας μάλιστα μου είπε «αυτός έχει διπολική διαταραχή» και δεν το έψαξα παραπάνω. Τους απέλυσα και τους δύο».

πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

04/10/25 12:25 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Οκτωβρίου

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

04/10/25 12:24 πμ

Ο Φρανκ επαίνεσε το πνεύμα των παικτών του και τις «επιστροφές» τους στα ματς

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν '25- '26

04/10/25 12:22 πμ

Με έμφαση στο ελληνικό έργο ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ για τη σεζόν ’25- ’26

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

04/10/25 12:21 πμ

Πίτες με λαχανικά και μπέικον

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

04/10/25 12:19 πμ

Η Γιέλενα Τοντόροβιτς πρωτοπορεί, αναλαμβάνοντας ανδρική ομάδα στην Βραζιλία

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

04/10/25 12:17 πμ

Βαριά ήττα για τη Νέα Ιωνία

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

04/10/25 12:16 πμ

Άρης: Δίχως Κουλμπόκα, Φόρεστερ απέναντι στην Καρδίτσα

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς – καθημερινά σκοτώνονται 50-60

04/10/25 12:14 πμ

Έρευνα BBC: Οι ρωσικές απώλειες στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας έφθασαν τους 134.125 νεκρούς

Βόλος-Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

04/10/25 12:10 πμ

Βόλος – Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς - Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

04/10/25 12:09 πμ

Κοινή Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς – Πλεύσης Ελευθερίας για το Global Sumud Flotilla

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

04/10/25 12:07 πμ

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ κατέγραψε ο κρατικός προϋπολογισμός το επτάμηνο του 2025

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο- Διάβημα διαμαρτυρίας από το ΥΠΕΞ στον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα

03/10/25 8:37 μμ

Αντιπροσωπεία της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ επισκέφθηκε τους 27 Έλληνες που μετείχαν στον στολίσκο