Θρηνεί για τον θάνατο της Σούζυς Καζαντζίδου η ΕΣΗΕΜ-Θ, που εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες μετά την είδηση της πρόωρης απώλειας της 58χρονης δημοσιογράφου, ενημερώνοντας ότι η κηδεία της θα γίνει ... Περισσότερα

H ΕΣΗΕΜ-Θ θρηνεί για τον θάνατο της Σούζυς Καζαντζίδου - Αύριο η κηδεία της

Epiloges Press

Epiloges Press

Θρηνεί για τον θάνατο της Σούζυς Καζαντζίδου η ΕΣΗΕΜ-Θ, που εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες μετά την είδηση της πρόωρης απώλειας της 58χρονης δημοσιογράφου, ενημερώνοντας ότι η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

«Η δημοσιογραφική οικογένεια της Μακεδονίας-Θράκης θρηνεί για την πρόωρη απώλεια της Σούζυς Καζαντζίδου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένη το 1967 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική διαδρομή της από εφημερίδα “Εβδόμη”, το Studio 7 και το Center TV. Εργάστηκε κατόπιν σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης (Europe one, Ωμέγα τηλεόραση, ΕΡΤ-3, ράδιο Θεσσαλονίκη). Από το 2002 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αρχικά ως ανταποκρίτρια και στη συνέχεια ως επικεφαλής του ανταποκριτικού γραφείου του στη Θεσσαλονίκη.

Η απώλειά της στερεί την δημοσιογραφία από μία αεικίνητη και μαχητική εκπρόσωπό της και γεμίζει θλίψη κάθε δημοσιογράφο που γνώρισε τη Σούζυ Καζαντζίδου ή συνεργάστηκε μαζί της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Παγγαίου αποχαιρετούν τη Σούζυ Καζαντζίδου

Τη θλίψη τους εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνάδελφοι και φίλοι της Σούζυς Καζαντζίδου, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ανάμεσά τους οι δήμαρχοι των περιοχών όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε, έζησε και εργάστηκε. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους τη δημοσιογράφο.

«Η Σούζυ Καζαντζίδου, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή με το ζεστό της χαμόγελο δεν είναι πια κοντά μας. Τη δημοσιογραφία, τη μεγάλη της αγάπη, τον “ιό χωρίς αντιβιοτικό” όπως την περιέγραφε η ίδια, την υπηρέτησε όσο λίγοι, με πάθος, με ήθος, με ευσυνειδησία. Την πιο μεγάλη μάχη την έδωσε με περίσσευμα αξιοπρέπειας, με πείσμα και θάρρος, δεν άφησε ποτέ να τη λυγίσουν οι δυσκολίες. Γιατί η Σούζυ δεν θα άφηνε ποτέ την αρρώστια να την καταβάλει, ήταν πάντα μαχήτρια, λάτρευε τη ζωή. Έφυγες πολύ νωρίς. Καλό ταξίδι..», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook o Στέλιος Αγγελούδης

Advertisement
Babis

«Η απώλεια της Σούζυς Καζαντζίδου μάς γέμισε όλους με θλίψη. Υπήρξε ξεχωριστό μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας, τόσο της Καβάλας, όπου έδειξε για πρώτη φορά το πλούσιο ταλέντο της στα “Σπόρ της Καβάλας”, στο Studio 7, στην εφημερίδα “Εβδόμη” και στο Center tv, όσο και της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο Europe one, στην Ωμέγα τηλεόραση, στην ΕΡΤ-3 και επί σειρά ετών στην τηλεόραση του ALPHA. Η Σούζυ είχε τον δικό της αξιακό κώδικα, ήταν πάντα δίπλα σε όσους την είχαν ανάγκη και έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για τον γενέθλιο τόπο της, το Κοκκινοχώρι του δήμου Παγγαίου. Από τη θεματολογία της δεν έλειψαν ποτέ οι ειδικές αναφορές στα προβλήματα των φορέων και των ανθρώπων της περιοχής μας, καθώς και οι επιτυχίες που σημείωσαν οι συντοπίτες της σε διάφορες εκφάνσεις του κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού τομέα. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θόδωρος Μουριάδης.

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τη Σούζυ Καζαντζίδου, μια ξεχωριστή δημοσιογράφο, μια δραστήρια και αγαπητή δημότισσα του δήμου Παγγαίου, αλλά και για μένα προσωπικά, μια πολύτιμη φίλη. Η Σούζυ υπήρξε άνθρωπος με ακεραιότητα, πάθος για την αλήθεια και διαρκές ενδιαφέρον για την πρόοδο του τόπου μας. Μέσα από τη δημοσιογραφική της πορεία και την αντικειμενική ενημέρωση, δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει με την πένα της αλλά και με την παρουσία της την τοπική κοινωνία του Παγγαίου. Η απουσία της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον δημοσιογραφικό χώρο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους οικείους της και σε όλους όσοι τη γνώρισαν και τη σεβάστηκαν. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει», υπογραμμίζει ο Φίλιππος Αναστασιάδης.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Ποιοι σκοτώνουν την πανίδα στον Γράμμο και την Δαδιά του Έβρου;

28/03/26 11:22 πμ

Ποιοι σκοτώνουν την πανίδα στον Γράμμο και την Δαδιά του Έβρου;

Τσίλλερ: Ο παθιασμένος ελληνολάτρης και τετραπέρατος επιχειρηματίας, που άφησε τη σφραγίδα του σ΄ ολόκληρη τη χώρα και πέθανε στην ψάθα

28/03/26 10:18 πμ

Τσίλλερ: Ο παθιασμένος ελληνολάτρης και τετραπέρατος επιχειρηματίας, που άφησε τη σφραγίδα του στη χώρα και πέθανε στην ψάθα

Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων σε ντοκιμαντέρ του ΒΒC

28/03/26 10:04 πμ

Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων σε ντοκιμαντέρ του ΒΒC

Αλέξης Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας - επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαφθορά

28/03/26 10:00 πμ

Αλέξης Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας – επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαφθορά

Υπηρέτης δυο αφεντάδων

28/03/26 9:54 πμ

Υπηρέτης δυο αφεντάδων

Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

28/03/26 9:42 πμ

Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο

Πλυντήριο πιάτων: 5 λάθη που προκαλούν θαμπάδα στα γυαλικά σας

27/03/26 10:06 μμ

Πλυντήριο πιάτων: 5 λάθη που προκαλούν θαμπάδα στα γυαλικά σας

Αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα: Ποια είναι η σωστή επιλογή για το ψήσιμο στον φούρνο;

27/03/26 9:51 μμ

Αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα: Ποια είναι η σωστή επιλογή για το ψήσιμο στον φούρνο;

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 28 Μαρτίου

27/03/26 9:45 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 28 Μαρτίου

Π. Μαρινάκης: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στον κόσμο

27/03/26 9:42 μμ

Π. Μαρινάκης: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στον κόσμο

4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ - Νίκος Ανδρουλάκης: Έφτασε η ώρα για μια νέα πολιτική Αλλαγή! Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

27/03/26 9:38 μμ

4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Νίκος Ανδρουλάκης: Έφτασε η ώρα για μια νέα πολιτική Αλλαγή! Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

«The Boys of Dungeon Lane»: Το πιο εσωστρεφές άλμπουμ στην καριέρα του Πολ ΜακΚάρτνεϊ

27/03/26 9:33 μμ

«The Boys of Dungeon Lane»: Το πιο εσωστρεφές άλμπουμ στην καριέρα του Πολ ΜακΚάρτνεϊ