Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
23 C
Serres

Η Καίτη Φίνου χαμογελά ξανά – Έφτιαξε τα δόντια της που είχαν σαπίσει μετά τον κορονοϊό

Πέρυσι τον Νοέμβριο η Καίτη Φίνου αποκάλυψε τη μεγάλη περιπέτεια που περνούσε, μετά τη νόσησή της από Covid. Όπως είχε εξομολογηθεί τότε η ηθοποιός, είχαν σαπίσει τα δόντια της και έσπαγαν, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα και με την όρασή της.

Καίτη Φίνου: «Άρχισαν να σαπίζουν τα δόντια μου και απέκτησα ωχρά κηλίδα»

Η Καίτη Φίνου, πλέον, αισθάνεται χαρούμενη και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς το τεράστιο θέμα με τα δόντια της λύθηκε.

Καίτη Φίνου: «Πρέπει να έφυγα για λίγο από τη ζωή, θυμάμαι μόνο ότι έπεσα στη μέση του διαδρόμου του νοσοκομείου»

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως πήγε στον οδοντίατρο και έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα δόντια της.

Babis



«Ευχαριστώ την Κέλλυ Γεράκη την υπέροχη συνεργάτιδα του Παναγιώτη Δέδε… Ασχολήθηκε με το πρόβλημά μου μεγάλο διάστημα για να φτάσουμε σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα (χαμόγελο). Σας αγαπώ» έγραψε η Καίτη Φίνου στην ανάρτησή της.

πηγή zappit.gr

LifeStyleΗ Καίτη Φίνου χαμογελά ξανά – Έφτιαξε τα δόντια της που είχαν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μάιος: 10 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

Ο Μάιος φέρνει μαζί του ζωηρά άνθη, ηλιόλουστες μέρες...

Έφη Σαρρή: Σε έναν άντρα κοιτάω πρώτα τα δόντια του, σαν τα άλογα

Η Έφη Σαρρή μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό ΣουΣου» και...

Μιμή Ντενίση: Στο χώρο μας συναντάω πολλούς χαζούς

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η...

Άριελ Κωνσταντινίδη: Εγώ προκάλεσα την εγκυμοσύνη, δεν φοβήθηκα την ηλικία

Μέσα στους επόμενους μήνες, η Άριελ Κωνσταντινίδη πρόκειται να...

Τελευταία Νέα