Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.4 C
Serres

H Μάντι Γουόκερ κέρδισε το βραβείο της Αμερικανικής Ένωσης Κινηματογραφιστών

Η Αμερικανική Ένωση Κινηματογραφιστών (American Society of Cinematographers) απένειμε το βραβείο Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας σε Κινηματογραφική Ταινία στη Μάντι Γουόκερ για το έργο της στην ταινία «Elvis».

Η γεννημένη στην Αυστραλία Μάντι Γουόκερ είναι η πρώτη γυναίκα διευθύντρια Φωτογραφίας που κέρδισε το κορυφαίο βραβείο στην ιστορία της Αμερικανικής Ένωσης Κινηματογραφιστών.

Οι παρευρισκόμενοι στην τελετή απονομής των βραβείων στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Χίλτον, στο Λος Άντζελες, χθες το βράδυ, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες φωνάζοντας το όνομά της.

«Το βραβείο είναι για όλες τις γυναίκες που θα το κερδίσουν μετά από μένα» είπε η Μάντι Γουόκερ και ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη της ταινίας «Elvis», Μπαζ Λούρμαν, που της επέτρεψε να «δημιουργήσει μαγεία μαζί του», και την ενδυματολόγο Κάθριν Μάρτιν για την «υποστήριξη» και το κινηματογραφικό συνεργείο της επειδή «χόρευε με την κάμερα και πετούσε με την κάμερα» κατά την ερμηνεία του Όστιν Μπάτλερ ως Έλβις Πρίσλεϊ.

Babis



Συνυποψήφιοί της ήταν ο Γκρέιγκ Φρέιζερ (The Batman), ο Νταρίους Κόντζι (Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths), ο Κλαούντιο Μιράντα (Top Gun: Maverick) και ο Ρότζερ Ντίκινς (Empire of Light).

Πηγή ΑΠΕ

ΚόσμοςH Μάντι Γουόκερ κέρδισε το βραβείο της Αμερικανικής Ένωσης Κινηματογραφιστών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας και της Πορτογαλίας

Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σχεδόν πλήρως σήμερα στην Ισπανία...

Αυτοκινητιστής έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό στις ΗΠΑ – 4 νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά

Αυτοκινητιστής έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό σε μικρή πόλη...

Σάντσεθ: Οι αρχές της Ισπανίας δεν γνωρίζουν ακόμη πώς προκλήθηκε το μπλακ άουτ

Οι αρχές της Ισπανίας δεν διαθέτουν προς το παρόν...

Τελευταία Νέα