“Με τα χρόνια είναι τόσο πολλαπλασιαζόμενα αυτά τα ονόματα, ε, εντάξει μας ξεφεύγει και ένα όνομα” δηλώνει η Ντέπυ Γκολεμά. Απάντηση στη Δέσποινα Καμπούρη κλήθηκε να δώσει η Ντέπυ Γκολεμά, ... Περισσότερα

Η Ντέπυ Γκολεμά απαντά στη Δέσποινα Καμπούρη: «Tρόμαξα με αυτό που είπε»

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

“Με τα χρόνια είναι τόσο πολλαπλασιαζόμενα αυτά τα ονόματα, ε, εντάξει μας ξεφεύγει και ένα όνομα” δηλώνει η Ντέπυ Γκολεμά.

Advertisement
 

Απάντηση στη Δέσποινα Καμπούρη κλήθηκε να δώσει η Ντέπυ Γκολεμά, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το πρωινό του Σαββάτου στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, η γνωστή τηλεκριτικός εξέφρασε την δική της άποψη περί ευκολίας και εμπειρίας στην τηλεόραση.

«Εμένα πάντα με τρόμαζε η κυρία Γκολεμά και ως πρόσωπο της τηλεόρασης όταν με σχολίαζε κατά καιρούς και ως τηλεθεατή. Με τρομάζει η ευκολία με την οποία απαξιώνει ανθρώπους, πρότζεκτ, παραγωγές. Και γενικώς δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους στην τηλεόραση να χαρακτηρίζουν ως σκουπίδια κάποιες τηλεοπτικές προσπάθειες» είχε τονίσει χαρακτηριστικά, εν μέσω της εβδομάδος, η Δέσποινα Καμπούρη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του MEGA.

«Κι εμένα με έχει περιλάβει πάρα πολλές φορές. Εμένα δεν ήξερε το όνομά μου, μου θύμισε λίγο τον Δημήτρη Παπανώτα που δεν ήξερε το όνομα της Νόνης (σ.σ. Δούνια), της Μπέττυς (σ.σ. Μαγγίρα)».

Έτσι, τώρα, η Ντέπυ Γκολεμά επέλεξε να τοποθετηθεί σε αυτό το σχόλιο ως εξής. «Τρόμαξα με αυτό που είπε η κα. Καμπούρη! Δεν τρομάζει μόνο αυτή, τρομάζουν και οι άλλοι με αυτά που ακούνε. Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να τρομάξω κάποιον και δεν ξέρω κανέναν να έχει τρομάξει».

«Όταν κάνεις αυτό το επάγγελμα πάρα πολλά χρόνια δεν το λες ευκολία, το λες ίσως περισσότερη εμπειρία ή το λες με κάποιες άλλες λέξεις. Εγώ δεν το λέω ευκολία. Και πάλι όμως, επειδή άκουσα ότι η κα. Καμπούρη έχει ένα θεματάκι με την υγεία της, ευτυχώς ελπίζω όχι σοβαρό, θέλω να της ευχηθώ περαστικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Advertisement

«Τι να απαντήσω, δεν το θυμάμαι καν αυτό. Δηλαδή δεν ξέρω πότε δεν ήξερα το όνομα της. Να πω, λάθος μου; Με τα χρόνια είναι τόσο πολλαπλασιαζόμενα αυτά τα ονόματα, ε, εντάξει μας ξεφεύγει και ένα όνομα. Τώρα βέβαια η Δήμητρα, η κα. Δήμητρα Καμπούρη είναι πολλά χρόνια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ντέπυ Γκολεμά στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 για να δεχθεί την διόρθωση από τον ρεπόρτερ και να συμπληρώσει πως «η κα. Δέσποινα Καμπούρη είναι πολλά χρόνια. Η γλώσσα λέει την αλήθεια! Είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα, θα όφειλα να είμαι πιο προσεκτική. Βρήκα λίγο άστοχο τον συσχετισμό με τον κ. Παπανώτα.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γ. Γεραπετρίτης για δηλώσεις Χ. Φιντάν: Θέματα εθνικού συμφέροντος δεν μπαίνουν σε συζήτηση

19/10/25 10:53 πμ

Γ. Γεραπετρίτης για δηλώσεις Φιντάν: Θέματα εθνικού συμφέροντος δεν μπαίνουν σε συζήτηση

Όταν φταίει πάντα ο άλλος – Οι αιτίες πίσω από τη δυσκολία στις σχέσεις

19/10/25 10:50 πμ

Όταν φταίει πάντα ο άλλος – Οι αιτίες πίσω από τη δυσκολία στις σχέσεις

Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων στις Σέρρες- 5 διαρρήξεις καταστημάτων μέσα σε λίγες ώρες

19/10/25 10:14 πμ

Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων στις Σέρρες – Έκαναν 5 διαρρήξεις καταστημάτων μέσα σε λίγες ώρες

Ζυμαρικά φούρνου με κιμά, σαν παστίτσιο

19/10/25 10:11 πμ

Ζυμαρικά φούρνου με κιμά, σαν παστίτσιο

Αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας: Οι καλύτερες τροφές και τι να αποφεύγεις

19/10/25 10:06 πμ

Αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας: Οι καλύτερες τροφές και τι να αποφεύγεις

Κεφίρ: Τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας

19/10/25 10:03 πμ

Κεφίρ: Τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας

Στον Ναό της Αναστάσεως, στα Ιεροσόλυμα, η χειροτονία του Αρχιεπισκόπου Σινά Συμεών

19/10/25 10:00 πμ

Στον Ναό της Αναστάσεως, στα Ιεροσόλυμα, η χειροτονία του Αρχιεπισκόπου Σινά Συμεών

Κυριάκος Πιερρακάκης στο Reuters: «Χρειαζόμαστε περισσότερες διασυνοριακές συγχωνεύσεις και εξαγορές στην Ευρώπη»

19/10/25 9:54 πμ

Κυριάκος Πιερρακάκης στο Reuters: «Χρειαζόμαστε περισσότερες διασυνοριακές συγχωνεύσεις και εξαγορές στην Ευρώπη»

Άρθρο του Τάσου Χατζηβασιλείου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» - Η συμφωνία εκεχειρίας και ο ρόλος της Ελλάδας

19/10/25 9:48 πμ

Άρθρο του Τάσου Χατζηβασιλείου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» – Η συμφωνία εκεχειρίας και ο ρόλος της Ελλάδας

H αξία της φιλοζωίας στο pet festival

19/10/25 9:38 πμ

Θεσσαλονίκη: H αξία της φιλοζωίας στο pet festival

Ένα αμετάφραστο φιρμάνι «μίλησε» μετά από 170 χρόνια

19/10/25 9:31 πμ

Ένα αμετάφραστο φιρμάνι «μίλησε» μετά από 170 χρόνια

Παίρνουν τα μέτρα τους οι Σερραίοι καταστηματάρχες: Σε επιφυλακή για την ανήλικη συμμορία - video

19/10/25 10:12 πμ

Παίρνουν τα μέτρα τους οι Σερραίοι καταστηματάρχες: Σε επιφυλακή για την ανήλικη συμμορία – video