Ηράκλεια Σερρών: Τελευταία μέρα της Εμποροπανήγυρης, του χρόνου θα είναι διαφορετική – video

Με τους χορευτικούς συλλόγους να χορεύουν και τον κόσμο να διασκεδάζει έκλεισε το βράδυ της 25ης Αυγούστου η εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ηράκλειας Νατάσα Χαλκίδου ευχαρίστησε τους πολιτιστικούς συλλόγους  για τη συμμετοχή τους, ενώ για του χρόνου μας είπε πως θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό.

Η γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Ποντισμένου Κατερίνα Γκάνη ευχαρίστησε τον δήμο Ηράκλειας για την πρόσκληση, ενώ μας είπε πως οι χοροί που χόρεψαν είναι όλοι από τη Μακεδονία. 

Φυσικά δεν γινόταν να απουσιάζουν από την εμποροπανήγυρη και οι ποντιακοί χοροί. Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθοτόπου Ζαχαρίας Αποστολίδης μιλάει στο Epiloges.tv και μας λέει πως φέτος ο σύλλογος συμμετέχει με 10 χορευτές.

Λένε πως για να είσαι χορευτής πρέπει να το θέλεις και να το αγαπάς από την παιδική ηλικία. Στην Ηράκλεια φαίνεται πως τον χορό τον έχουν στο αίμα τους τα παιδιά από όταν γεννιούνται.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε μιλάει στο Epiloges.tv και λέει την άποψη του για την εμποροπανήγυρη.




Babis

Με τους χορευτικούς συλλόγους να χορεύουν και τον κόσμο να διασκεδάζει έκλεισε το βράδυ της 25ης Αυγούστου η εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας.

Ρεπορτάζ: Παντελής Κληντσάρης

ΣέρρεςΗράκλεια Σερρών: Τελευταία μέρα της Εμποροπανήγυρης, του χρόνου θα είναι διαφορετική -...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Με πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλοπαιδιές το φετινό πανηγύρι στο Νεοχώρι Σιντικής Σερρών

Επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια οι εκδηλώσεις για το...

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών για το μήνα Μάιο

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων...

Νέα θέση εργασίας στη ΜΗΔΙΚΗ Σερρών

Η ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ζητά να προσλάβει Υπεύθυνο Προγραμματισμού Παραγωγής...

Σέρρες: Έκλεψαν μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ στον Λευκώνα –  Χωρίς νερό έμειναν οι κάτοικοι

Εφιάλτης έχουν γίνει οι "κυνηγοί" χαλκού για τους κατοίκους...

Τελευταία Νέα