Η αποκάλυψη του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 34χρονης στην Ικαρία

«Για να σας το πω κάπως ιατρικά, το να φτάσει κανείς εκεί ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως»

 

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα περιγράφει ο ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Ν. Καρακούκης, μετά την αυτοψία που έκανε στο χώρο που βρέθηκε η σορός της κοπέλας, στην Ικαρία.

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε:

«Με ελικόπτερο πήγαμε στην Ικαρία και μαζί με διασώστες, πήγαμε σε αυτό το σημείο που ήταν εντελώς δύσβατο. Δεν υπήρχε καμία πρόσβαση. Θέλει εξαιρετική προσπάθεια για να φτάσει κανένας εκεί. Έκανα 25 λεπτά για να κατέβω εκεί. Για να σας το πω κάπως ιατρικά, το να φτάσει κανείς εκεί ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως».




Babis

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα έπεσε από μεγάλο ύψος, περίπου 20 μέτρων και καταπλακώθηκε από βράχους. Ωστόσο, για τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την πτώση, ο ίδιος εμφανίστηκε επιφυλακτικός.

«Από τις πρώτες ενδείξεις μπορώ να πω ότι η εικόνα συνάδει με πτώση από ύψος. Και από το χώρο και από την εξωτερική της όψη. Το ύψος είναι μεγάλο, είναι γύρω στα 20 μέτρα, από εκεί που φέρεται να έπεσε… Τα αίτια της πτώσης θα βρεθούν από την έρευνα… Ήταν πλακωμένη από ένα τμήμα βράχου, στο αριστερό σημείο του σώματός της».

 

news

ΕλλάδαΗ αποκάλυψη του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 34χρονης στην Ικαρία

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Υποπλινιακές εκρήξεις, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

«Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα...

Μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής: Αναμνήσεις από μια άλλη εποχή της μεταλλουργίας

Οι πελώριοι πλάτανοι, με τους χοντρούς κορμούς και το...

Περιπτώσεις που η ασφαλιστική σου μπορεί να αρνηθεί την αποζημίωση και πώς να το αποφύγεις

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, που η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να...

Από τη Γη στο Ποτήρι: Η Διαδρομή του Γλυκάνισου του Ούζου Πλωμαρίου

Ο γλυκάνισος είναι ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής...

Τελευταία Νέα