Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από τη σειρά “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη – «Είναι πικραμένη»

Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από τη σειρά "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη – «Είναι πικραμένη»

«Η Ελένη Γερασιμίδου είναι στεναχωρημένη, δεν θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και επίσης, μετά την αποχώρησή της, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη».
 
Η Ελένη Γερασιμίδου, σύμφωνα με το zappit.gr, αποχώρησε από τη σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς δεν τα βρήκε σε κάποια θέματα με την παραγωγή. Την είδηση γνωστοποίησε ο Αλέξης Μίχας στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

 
«Τα γυρίσματα της σειράς “Σέρρες” έχουν ξεκινήσει. Η Ελένη Γερασιμίδου αποχώρησε από το καστ, οι πληροφορίες λένε ότι αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο, δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το πώς. Είχαν συμφωνήσει αρχικά για κάποια γυρίσματα, της ζήτησαν να επιμηκυνθούν οι μέρες των γυρισμάτων. Οι πληροφορίες λένε ότι είχαν συμφωνήσει αρχικά για 36 μέρες, μετά της είπαν δύο μήνες και τελικά δεν μπόρεσε να τα βρει με την παραγωγή, με το κανάλι και είναι εκτός σειράς», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας.

«Είναι πικραμένη, είναι στεναχωρημένη, δεν θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και επίσης, μετά την αποχώρησή της, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η ηθοποιός που πρόκειται να την αντικαταστήσει είναι η Γιούλη Τσαγκαράκη», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Μίχας.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version