Με μια ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη απαντά στην κριτική που δέχθηκε στα social media μετά τη δήλωσή της ότι «ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει».Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη που ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Με μια ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη απαντά στην κριτική που δέχθηκε στα social media μετά τη δήλωσή της ότι «ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει».
Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη που έγινε, όταν βρέθηκε στους Παξούς και διαπίστωσε ότι τα καταστήματα εστίασης στο νησί ήταν κλειστά.

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season, 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί», ανέφερε στο story της στο Instagram. Οι χρήστες στα social media αντέδρασαν με οργή στο σχόλιο της Ιωάννας Τούνη, η οποία μετά τον σάλο έδωσε την δική της απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού.

Όπως εξηγεί, αυτό που ήθελε να πει «είναι πως δεν γίνεται σε μια χώρα όπου η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, σε νησιά (όπως οι Παξοί που επισκέφτηκα χθες) που η σεζόν διαρκεί 2-3 μήνες όλο τον χρόνο, να κλείνουν όλα τα ταβερνάκια και τα μαγαζιά μέχρι αργά το απόγευμα! Και όχι γιατί «δεν βρήκε φαγητό η Τούνη» αλλά γιατί δεν θα βρει φαγητό κανένας τουρίστας! Αν γνώριζες πως θα πας κάπου να περάσεις τις διακοπές σου και δεν θα έβρισκες τίποτα ανοιχτό να φας ή να πιεις..Θα πήγαινες; Αυτό λέω!».



Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:
Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία!
Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ, που*να…ΚΑΤΙ! Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά «τα έχει όλα λυμένα» να μην τα έχει!Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό.Ε λοιπόν φτάνει! Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν!Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα! Για να καταλάβεις, πριν χρόνια όταν πέρασα Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη, για να καταφέρω όντως να σπουδάσω, συγκατοίκησα με μια κοπέλα παντελώς άγνωστη! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!

Έχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting, κλπ σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες κλαμπ, ΠΑΝΤΟΥ! Έχω κάνει 12ωρα&12ωρα εργασίας παράλληλα με την σχολή μου..Και για όσους σπεύσουν να μου προσάψουν οτιδήποτε, ΕΧΩ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ και τεράστιες ευθύνες! Δεν είμαι απλά “influencer” & δεν βγαίνω απλά φωτογραφίες! Το ότι έπειτα από χρόνια καθαρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης κατάφερα στα 28 μου να έχω μια Α οικονομική άνεση, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ & σίγουρα ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ που κάθεσαι και με δικάζεις με τόσο φτηνό και τραγικό τρόπο! Όσον αφορά την τελευταία μου «δήλωση» που με ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΣ -once again- αυτό που είπα είναι πως δεν γίνεται σε μια χώρα όπου η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, σε νησιά (όπως οι Παξοί που επισκέφτηκα χθες) που η σεζόν διαρκεί 2-3 μήνες όλο τον χρόνο, να κλείνουν όλα τα ταβερνάκια και τα μαγαζιά μέχρι αργά το απόγευμα! Και όχι γιατί «δεν βρήκε φαγητό η Τούνη» αλλά γιατί δεν θα βρει φαγητό ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ! Αν γνώριζες πως θα πας κάπου να περάσεις τις διακοπές σου και δεν θα έβρισκες τίποτα ανοιχτό να φας ή να πιεις..ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ;Αυτό λέω!Προς θεού,όχι να δουλεύουν οι άνθρωποι από το πρωί μέχρι το βράδυ,υπάρχουν ωράρια! Και για αυτούς που με βρίζετε με κατεβατά & μου εύχεστε καρκίνο επειδή έχει ζέστη έξω, σκοτώστε με! Λογικά εγώ ευθύνομαι και για τον καύσωνα στην Ελλάδα! Ας τα κλείσουμε όλα να κάτσουμε σπίτι μας κάτω από το κλιματιστικό, να επιταχύνουμε την χρεοκοπία! Αλήθεια κουράστηκα να απολογούμαι για τα αυτονόητα…ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Φτάνει πια”

Advertisement
Babis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος - Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

13/01/26 12:12 πμ

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος – Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

Σωκράτης Φάμελλος; «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

13/01/26 12:00 πμ

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

12/01/26 11:59 μμ

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

12/01/26 11:58 μμ

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

12/01/26 11:57 μμ

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

12/01/26 11:55 μμ

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

Η Ai, η χιμπατζής-"θαύμα" πέθανε σε ηλικία 49 ετών

12/01/26 11:53 μμ

Η Ai, η χιμπατζής -“θαύμα” πέθανε σε ηλικία 49 ετών

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

12/01/26 11:52 μμ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

12/01/26 11:51 μμ

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ - Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

12/01/26 11:46 μμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ – Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη "Αλησμόνητες Πατρίδες" - video

12/01/26 8:16 μμ

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη “Αλησμόνητες Πατρίδες” – video

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία - Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες - video

12/01/26 8:10 μμ

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία – Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – video