Η Ματίνα Παγώνη στο Επιλογές: Οι μάσκες θα βγουν τον Σεπτέμβριο- Τι είπε για τα self tests (video)

Με αργούς, αλλά καλύτερους  ρυθμούς , εξελίσσεται  η πανδημία του κορονοϊού  στη χώρα μας. Αυτό ανέφερε  η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ  κ. Ματίνα Παγώνη μιλώντας στη χθεσινή μεσημβρινή εκπομπή  ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. Αναμένοντας την μείωση του αριθμού των διασωληνωμένων ασθενών.  

Τα self test  δεν είναι αξιόπιστα 100% αναφέρει στη συνέχεια η κ. Παγώνη, βοηθούν όμως στην ιχνηλάτηση και στον εντοπισμό των  μεταλλάξεων και πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται.

Ενώ σε ότι αφορά την άρση  και την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων  αναφέρει πως  σωστά κάνουμε τα επόμενα βήματα. Στο ερώτημα που μας  καίει όλους Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες η κ. Παγώνη απάντησε πως  αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβριο και θα εξαρτηθεί από τους εμβολιασμούς.


Babis


ΕλλάδαΗ Ματίνα Παγώνη στο Επιλογές: Οι μάσκες θα βγουν τον Σεπτέμβριο- Τι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή έγινε το βράδυ της...

Έφυγε από τη ζωή ο σεισμολόγος Χρήστος Παπαϊωάννου

Έφυγε από τη ζωή ο σεισμολόγος, διευθυντής ερευνών της...

Τελευταία Νέα