Στην ηπειρωτική χώρα από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Τις βραδινές ... Περισσότερα

ηλιος

Epiloges.tv

Epiloges.tv

Στην ηπειρωτική χώρα από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, όπου θα συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιθανώς κατά περιόδους να είναι έντονα.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικούς όμβρους ή βροχές στα νησιά του Ιονίου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 34 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 35 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου θα συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιθανώς κατά περιόδους να είναι έντονα.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 08-08-22

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου το μεσημέρι – απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα κεντρικά και βόρεια ηπειωτικά όπου θα φτάσει στους 35 με 36 και κατά τόπους στους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στους 34 με 35, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 09-08-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά κυρίως στα ορεινά.

Advertisement
Family Kitchen

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-08-22

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11-08-22 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-08-22

Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να εκδηλώνονται τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Πηγή ΑΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας

25/01/26 1:07 μμ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας

Νυμφαίο: Το πετρόχτιστο ορεινό διαμάντι της Φλώρινας - Δείτε video

25/01/26 1:03 μμ

Νυμφαίο: Το πετρόχτιστο ορεινό διαμάντι της Φλώρινας – Δείτε video

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία του 80χρονου από τον 46χρονο γιο του

25/01/26 11:59 πμ

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία του 80χρονου από τον 46χρονο γιο του

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ευρώπη οφείλει να είναι ενωμένη και να υπερασπίζεται το Διεθνές Δίκαιο και την κυριαρχία των κρατών-μελών της»

25/01/26 11:49 πμ

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ευρώπη οφείλει να είναι ενωμένη και να υπερασπίζεται το Διεθνές Δίκαιο και την κυριαρχία των κρατών-μελών της»

Πανσερραϊκός – Καζίας: «Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» - Κάποιοι δεν μας θέλουν στην Super League»

25/01/26 11:24 πμ

Πανσερραϊκός – Καζίας: «Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» – Κάποιοι δεν μας θέλουν στην Super League»

Σέρρες: Σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Θα βρούμε λύση και θα αποδοθούν ευθύνες»

25/01/26 11:00 πμ

Σέρρες: Σε διαθεσιμότητα η διευθύντρια που φίμωσε μαθητή -Α. Κόπτσης: «Θα βρούμε λύση και θα αποδοθούν ευθύνες»

Τεντόγλου: «Η καλύτερη πρεμιέρα μου σε κλειστό»

25/01/26 10:43 πμ

Τεντόγλου: Ντεμπούτο καριέρας με άλμα στα 8,25 μέτρα

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους η παράδοση του Ε65, κατασκευάζονται τα τελευταία 46 χιλιόμετρα

25/01/26 10:31 πμ

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους η παράδοση του Ε65, κατασκευάζονται τα τελευταία 46 χιλιόμετρα

Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου – Συνελήφθη ο 46χρονος γιος του ως δράστης

25/01/26 10:18 πμ

Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου – Συνελήφθη ο 46χρονος γιος του ως δράστης

Πάτρα: Θύματα τροχαίου ένας 19χρονος και μία 17χρονη

25/01/26 10:10 πμ

Πάτρα: Θύματα τροχαίου ένας 19χρονος και μία 17χρονη

Σέρρες: Συγκλονίζει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε μαθητή – “Η γυναίκα μου έχει ψυχολογικά προβλήματα, το περίμενα”

25/01/26 11:30 πμ

Σέρρες: Συγκλονίζει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε μαθητή – “Η γυναίκα μου έχει ψυχολογικά προβλήματα, το περίμενα”

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 25 Ιανουαρίου

24/01/26 10:17 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 25 Ιανουαρίου