Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού μετά τον θάνατο του αδερφού της

Στην πρώτη ανάρτηση μετά το φρικτό τροχαίο στη Βούλα, με τη μοιραία Ferrari, προχώρησε η Κατερίνα Μονογυιού, αδερφή του θύματος.

 Όπως γράφει στο Facebook, η οικογένεια θα τον αποχαιρετήσει «σε πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο, σεμνά και ταπεινά ».

«Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση. 




Babis

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού στο Facebook:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ. Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

ΕλλάδαΗ πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού μετά τον θάνατο του αδερφού της

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Άργος τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο τον θαυματουργό – video

Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Άργους τίμησε τον προστάτη...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Μαΐου

Στις 4 Μαΐου σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των...

Σέρρες: Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης άνδρα που έπεσε σε δύσβατο σημείο

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης το απόγευμα του...

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τελευταία Νέα