Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
8.7 C
Serres

Η Sanofi θα βοηθήσει τις Pfizer/BioNTech για την παραγωγή 100 εκατ. δόσεων του εμβολίου τους

Η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi θα βοηθήσει την κοινοπραξία Pfizer/BioNTech παράγοντας περισσότερες από 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου για την Covid-19 που έχουν αναπτύξει οι ανταγωνιστές της, μέχρι τα τέλη του έτους.

Τα εμβόλια αυτά προορίζονται για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέφερε ο γενικός διευθυντής του γαλλικού κολοσσού, Πολ Χάντσον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Figaro.

Η Sanofi συνεργάζεται με τη βρετανική GlaxoSmithKline για την ανάπτυξη δύο εμβολίων, όμως το σχέδιό της καθυστερεί και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από τα τέλη του 2021. Εν αναμονή, η γαλλική κυβέρνηση την προέτρεψε επανειλημμένα τις τελευταίες εβδομάδες να θέσει στη διάθεση άλλων εταιρειών τις αλυσίδες παραγωγής της, για να αυξηθεί η ποσότητα των εμβολίων που χρησιμοποιούνται ήδη.


Babis


Ο Χάντσον είπε ότι η γαλλική εταιρεία αποφάσισε να προσεγγίσει την Pfizer «ώστε να βοηθήσει από τώρα», προσθέτοντας ότι έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία.

 πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΥγείαΗ Sanofi θα βοηθήσει τις Pfizer/BioNTech για την παραγωγή 100 εκατ. δόσεων...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο εμβολιασμός παιδιών έχει αποσοβήσει σε ετήσια βάση 289.000 κρούσματα, 266 θανάτους και την απώλεια 7.470 ετών ζωής

Στην ανεκτίμητη αξία των εμβολίων αναφέρεται ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών...

Ποια συμπτώματα προειδοποιούν ότι χρειαζόμαστε ένα check up;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η υγεία μας είναι πολύτιμη. Πόσο...

Ξηροφθαλμία: Η lifestyle επιδημία που πλήττει κατά συρροή τους νέους – Τι μπορείτε να κάνετε

Οι ερευνητές ζητούν να δίνονται περισσότερες συμβουλές στους νέους...

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Όσο περισσότερα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα καταναλώνει τακτικά ένα άτομο τόσο...

Τελευταία Νέα