Η σημαία της Ελλάδας στη Χιλή από Χρήστο και Φανή ΜαρμαρέλληΣε προπονητικό καμπ που διοργανώνει η Διεθνής ομοσπονδία χιονοδρομίας στη Χιλή θα πάρουν μέρος οι αθλητές του τμήματος χιονοδρομίας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Χρήστος και Φανή Μαρμαρέλλη.

 

Το καμπ θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 30 Ιουλίου στη Χιλή και σε αυτό θα πάρουν μέρος επίλεκτοι αθλητές χιονοδρομίας από όλο τον κόσμο. Οι δύο Σερραίοι πρωταθλητές χιονοδρομίας, αθλητές του Κώστα Συκαρά,

 

που είναι οι μοναδικοί που θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα, θα έχουν την ευκαιρία μετά το τέλος του καμπ να συμμετάσχουν σε αγώνες που θα γίνουν στο ίδιο χιονοδρομικό κέντρο που είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου αφού εκεί προετοιμάζονται κάθε χρόνο πολλές Εθνικές ομάδες αλλά και πρωταθλητές από όλο τον κόσμο.

 


 

Ο Χρήστος και η Φανή Μαρμαρέλλη με το ταλέντο που τους διακρίνει (κάτι που έχουν επισημάνει πολλοί άνθρωποι του χώρου) αλλά και με τη συστηματική δουλειά που κάνουν, κάτι που ενισχύεται με τη συμμετοχή τους σε ανάλογα καμπ προετοιμασίας όπως αυτό της Χιλής, έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο και έχουν τις δυνατότητες για μεγαλύτερες διακρίσεις σε αγώνες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

 

ert.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *