Αέρας Χόλιγουντ «φυσάει» στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου έχουν ξεκινήσει να στήνονται τα σκηνικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, τα συνεργεία ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Αέρας Χόλιγουντ «φυσάει» στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου έχουν ξεκινήσει να στήνονται τα σκηνικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς.

Σύμφωνα με το σενάριο του «The Enforcer», η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα. Κεντρικό της πρόσωπο είναι ένας πρώην εγκληματίας ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι. Έτσι η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε Μαϊάμι.

Τα γυρίσματα κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα διαρκέσουν περίπου ενάμιση μήνα.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην πόλη αφού είναι προγραμματισμένο να συμμετέχει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- στο πρώτο take της ταινίας, τα γυρίσματα της Δευτέρας.

Την ίδια ώρα, η παραγωγή των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων «τρέχει» με τις υψηλότερες ταχύτητες. Οι υπεύθυνοι του κάστινγκ έχουν αρχίσει το fitting των βοηθητικών ηθοποιών, οι υπόλοιποι ρόλοι είναι στα τελευταία στάδια της επιλογής για να οριστεί το σύνολο των ατόμων που θα συμμετέχουν, εξοπλισμός αγοράζεται ή νοικιάζεται, τεχνικοί κάθε είδους έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη ώστε να συνεργαστούν με τους Έλληνες συναδέρφους τους, τεχνίτες κατασκευάζουν έπιπλα.

Από τις «σελέμπριτι» προσφορές εργασίας μέχρι το… σουβλάκι για την τροφοδοσία


Μπορεί τα σκηνικά και οι υποδομές να κατασκευάζονται, οι συνεργασίες να κλείνονται, από την άλλη όμως ολόκληρη η πόλη εξακολουθεί να προσφέρει στην παραγωγή υπηρεσίες, χώρους αλλά και… παρουσία στις σκηνές που θα γυριστούν. «Έχουμε κάθε είδους προσφορές για τα γυρίσματα, υπάρχουν χώροι τέχνης, εστίασης, αθλητισμού, υποδομές, υπηρεσίες μεταφοράς, ό,τι μπορεί κανείς να σκεφτεί που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της παραγωγής καθημερινά. Δεν έχει σταματήσει, δεν έχει ούτε κοπάσει λεπτό το ενδιαφέρον της πόλης για το “The Enforcer”», εξηγεί ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής.

Advertisement
Family Kitchen

Η προσφορά συνεργασίας όμως έχει φτάσει μέχρι την Αθήνα, με επαγγελματίες της εστίασης να προσφέρουν τα καλύτερα τους προϊόντα για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κινηματογραφικής παραγωγής σε τροφοδοσία. «Μας έχουν ζητήσει ηλεκτρονικές διευθύνσεις ώστε να καταθέσουν προσφορά για το φαγητό και την τροφοδοσία αναρίθμητες εταιρείες. Ευγενικά, έχουμε εξηγήσει πως -μέχρι στιγμής- έχει καλυφθεί αυτή η ανάγκη, μαθαίνουμε όμως πως τελικά το… σουβλάκι της Θεσσαλονίκης και άλλα εδέσματα “έφτασαν” στην Αθήνα!», αναφέρει ο κ. Καμπάς.

Την ίδια ώρα, με την παραγωγή να έχει ανεβάσει ταχύτητα και τα πρώτα καρέ να είναι προγραμματισμένα για τη Δευτέρα, η επικοινωνία προς την παραγωγή και τους ανθρώπους του κάστινγκ συνεχίζεται, αφού πολλοί -όχι μόνο καθημερινοί πολίτες αλλά και «επώνυμοι» της πόλης- έχουν διακριτικά εκφράσει το ενδιαφέρον να δώσουν το «παρών», έστω ως βοηθητικοί ηθοποιοί σε μια σκηνή της ταινίας δράσης, που θα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε Μαϊάμι. Ωστόσο, είναι στη διακριτική ευχέρεια των υπευθύνων του κάστινγκ που θα αποφασίσουν αν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια σκηνή. Ίσως κάτι τέτοιο να εξαρτηθεί και από σεναριακές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Με το «έτοιμοι, φύγαμε, πάμε…» της Δευτέρας να πλησιάζει πια, η Θεσσαλονίκη ολόκληρη κινείται στον ρυθμό του «The Enforcer» και αυτό είναι «ίσως το πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό “δώρο” προς τη Θεσσαλονίκη μετά τη δοκιμασία της πανδημίας…», σχολιάζει ο κ. Καμπάς.

Πηγή ΑΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος - Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

13/01/26 12:12 πμ

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος – Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

Σωκράτης Φάμελλος; «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

13/01/26 12:00 πμ

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

12/01/26 11:59 μμ

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

12/01/26 11:58 μμ

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

12/01/26 11:57 μμ

Συνταγή για μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

12/01/26 11:55 μμ

Σε καλό κλίμα οι προσπάθειες επανεκκίνησης της ΣΑΕΚ στον δήμο Πολυγύρου

Η Ai, η χιμπατζής-"θαύμα" πέθανε σε ηλικία 49 ετών

12/01/26 11:53 μμ

Η Ai, η χιμπατζής -“θαύμα” πέθανε σε ηλικία 49 ετών

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

12/01/26 11:52 μμ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Μαδρίτη: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και τον Βασιλιά Φελίπε

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

12/01/26 11:51 μμ

Δύο συλλήψεις για παραβίαση ορίων ταχύτητας- Οδηγούσε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ - Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

12/01/26 11:46 μμ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ – Αντώνης Μωυσίδης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ασκεί, αλλά εφαρμόζει πολιτικές. Ποτέ δεν είχα δεχθεί πίεση

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη "Αλησμόνητες Πατρίδες" - video

12/01/26 8:16 μμ

Σέρρες: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη “Αλησμόνητες Πατρίδες” – video

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία - Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες - video

12/01/26 8:10 μμ

Χτύπησε και τον νομό Σερρών η κακοκαιρία – Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – video