Την φρίκη που έζησε διηγήθηκε η 29χρονη σήμερα γυναίκα που περιγράφει τα όσα μαρτυρικά βίωνε επί δύο ολόκληρα χρόνια παραδομένη στις ορέξεις ανδρών που εκμεταλλεύονταν το κορμί της. «Με ανάγκαζαν ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Την φρίκη που έζησε διηγήθηκε η 29χρονη σήμερα γυναίκα που περιγράφει τα όσα μαρτυρικά βίωνε επί δύο ολόκληρα χρόνια παραδομένη στις ορέξεις ανδρών που εκμεταλλεύονταν το κορμί της.

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν… Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου». Με αυτά τα λόγια, η 29χρονη σήμερα γυναίκα, περιγράφει στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» τα όσα μαρτυρικά βίωνε επί δύο ολόκληρα χρόνια παραδομένη στις ορέξεις ανδρών που εκμεταλλεύονταν το κορμί της.

«Με βίαζαν σε σπίτια και αυτοκίνητα… με δεμένα μάτια!»

Η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» βρέθηκε στο χωριό της γυναίκας, τη συνάντησε και αποκάλυψε τα όσα… προσπαθεί σήμερα να ξεχάσει… Όπως μας εκμυστηρεύτηκε, της χορηγούσαν ναρκωτικά χάπια και την εξανάγκαζαν σε σκοτεινά μονοπάτια.

«Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου».

«Μου πήραν το παιδί»

Η 29χρονη γυναίκα, σε μία από τις συνευρέσεις της έμεινε έγκυος. Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παίδιού… Όσο για το αγοράκι της, η… τύχη του αγνοείται αφού απ’ το νοσοκομείο που γέννησε στην Αθήνα, δεν της το έδωσαν ποτέ.

«Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δε το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι».

Advertisement
Babis

Τραγικές οι συνθήκες διαβίωσης

Αυτό που ζητά σήμερα η Κ.Γ είναι να μπορέσει να σταθεί μόνη της στα πόδια της, να αφήσει πίσω τη ζωή στο χωριό και να ανοίξει μια καινούργια σελίδα στη ζωή της, μακριά από όλα αυτά που την έκαναν να… υποφέρει για χρόνια.

«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω».

Πάντως, η ίδια, τα αδέλφια και ο πατέρας της ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες σε μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε. Μάλιστα, από τον πρόεδρο έγιναν και όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο για να μπορέσουν να ζήσουν με μια κάποια αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής τους.

«Στο χωριό με έβριζαν, δε με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό όταν έβρεχε έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί».

Τι λένε οι άνθρωποι στο χωριό και τι η αστυνομία

Κάποια άτομα που μίλησαν στην «ΠΑΤΡΙΣ» και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαιώνουν τα όσα συνέβησαν με την 29χρονη γυναίκα πριν από τουλάχιστον έξι χρόνια, ωστόσο ανέφεραν πως είναι πολύ πιθανό, να έγιναν με τη θέλησή της.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Π» πως σχετικά με τα περιστατικά που αφορούν τον… εξαναγκασμό της σε σεξουαλικές πράξεις ότι δεν έχει γίνει καμία -επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά ώστε να ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία και ο σχηματισμός δικογραφίας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12/09/25 9:32 πμ

Τι αλλάζει στα τεκμήρια διαβίωσης από την 1η Ιανουαρίου 2026 για ΙΧ, κατοικίες και σκάφη αναψυχής

Κυριάκος Μητσοτάκης στον εμίρη του Κατάρ: «Ανεπίτρεπτη παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας» η ισραηλινή επίθεση

12/09/25 9:24 πμ

Κ. Μητσοτάκης στον εμίρη του Κατάρ: «Ανεπίτρεπτη παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας» η ισραηλινή επίθεση

Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τη ΔΕΘ

12/09/25 9:19 πμ

Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τη ΔΕΘ

Κιλκίς: Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό- Νεκρός 25χρονος

12/09/25 9:10 πμ

Κιλκίς: Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό- Νεκρός 25χρονος

Σε τι χρησιμεύουν οι μπλε φάροι πάνω από τα φανάρια

12/09/25 9:00 πμ

Σε τι χρησιμεύουν οι μπλε φάροι πάνω από τα φανάρια

Meteo: Θερμός ο Οκτώβρης στην Ελλάδα - Τι δείχνουν οι εκτιμήσεις

12/09/25 8:53 πμ

Meteo: Θερμός ο Οκτώβρης στην Ελλάδα – Τι δείχνουν οι εκτιμήσεις

Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ - Έκκληση στους πολίτες για πληροφορίες

12/09/25 8:28 πμ

Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ – Έκκληση στους πολίτες για πληροφορίες

Eurobasket 2025: Η Εθνική απόψε με την Τουρκία για την πρόκριση στον τελικό – Η ώρα και τα κανάλια μετάδοσης του αγώνα

12/09/25 8:30 πμ

Eurobasket 2025: Η Εθνική απόψε με την Τουρκία για την πρόκριση στον τελικό – Η ώρα και τα κανάλια μετάδοσης του αγώνα

Πέτρος Ιακωβίδης: Δέχομαι φλερτ στην πίστα, θα φλερτάρω κι εγώ αν μου αρέσει μια γυναίκα και είμαι ελεύθερος

12/09/25 8:18 πμ

Πέτρος Ιακωβίδης: Δέχομαι φλερτ στην πίστα, θα φλερτάρω κι εγώ αν μου αρέσει μια γυναίκα και είμαι ελεύθερος

Σ. Ζαχαράκη: Η δημόσια Παιδεία εξελίσσεται, δυναμώνει και προσφέρει σε κάθε παιδί το σχολείο που του αξίζει

12/09/25 8:12 πμ

Σ. Ζαχαράκη: Η δημόσια Παιδεία εξελίσσεται, δυναμώνει και προσφέρει σε κάθε παιδί το σχολείο που του αξίζει

Καιρός σήμερα: Συννεφιά σε Μακεδονία και Θράκη

12/09/25 8:01 πμ

Καιρός σήμερα: Συννεφιά σε Μακεδονία και Θράκη

Πρώτο κουδούνι στη Θεσσαλονίκη με 68 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία

12/09/25 8:02 πμ

Πρώτο κουδούνι στη Θεσσαλονίκη με 68 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία