Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
25.4 C
Serres

Η βλάβη στο απορριμματοφόρο έσωσε το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια

Σωτήρια αποδείχθηκε για το μωρό που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (18.12.2019) σε κάδο στην Καλαμάτα η καθυστέρηση του απορριμματοφόρου.

 

 

Το όχημα έπαθε βλάβη και άργησε να πάει για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Το μωρό στην Καλαμάτα ζει από θαύμα όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή «σηκώνεται» από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.



Babis

Το νεογέννητο αγοράκι εντοπίσθηκε, ευτυχώς ζωντανό, σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας. Το νεογέννητο εντόπισε μια γυναίκα που άκουσε το κλάμα του και ειδοποίησε την Αστυνομία, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Το ηλικίας πέντε με δέκα ημερών αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Στη συνέχεια οι έρευνες για την υπόθεση που έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, οδήγησαν στην σύλληψη της 25χρονης μητέρας από την Γεωργία που την εντόπισαν σε διαμέρισμα όπου έμενε προσωρινά σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από το σημείο που αποφάσισε να απορρίψει το μωρό της.

Πηγή aftodioikisi.gr

ΕλλάδαΗ βλάβη στο απορριμματοφόρο έσωσε το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το 14ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ και Διαγωνισμός

Με διαγωνιστικό τμήμα με συμμετοχές από την Ελλάδα και...

Συμφωνική μουσική, ποίηση, θέατρο, έντεχνη μουσική, χορός στο Φεστιβάλ Επταπυργίου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «συναντά» στη σκηνή τη Βίκυ Μοσχολιού,...

Βόλος: 4χρονη υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε παιδικό σταθμό

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη 4χρονη σε παιδικό σταθμό του Βόλου από καυτό νερό, κάτω...

Βόλος: Ρύπανση και δυσοσμία στο λιμάνι της πόλης

Σε ανοιχτή γραμμή με τις αρμόδιες υπηρεσίες παραμένει η...

Τελευταία Νέα