Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
22.8 C
Serres

Ιερέας πέρασε το πετρέλαιο για… αγιασμό και έκαψε έξι ανθρώπους

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ότανς ένας καθολικός ιερέας στη Νιγηρία, μπέρδεψε ένα βαρέλι με πετρέλαιο με… αγιασμό.

 

 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών είπε, ότι «ο πάστορας πήρε ένα βαρέλι, πιστεύοντας ότι περιείχε νερό, προκειμένου να τελέσει μία βάπτιση, χωρίς να ξέρει, ότι ήταν γεμάτο με πετρέλαιο».


Babis


Όταν άνοιξε το βαρέλι και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενο πάνω στον άνδρα που βαπτιζόταν, έπεσε ένα αναμμένο κερί και ξέσπασε φωτιά, με τις φλόγες να τυλίγουν και τον πάστορα και τον άνδρα που βαπτιζόταν. Η φωτιά όμως πήρε γρήγορα διαστάσεις, εξαιτίας του υλικού και έφθασε σε παρακείμενο αγωγό πετρελαίου, στον οποίο προφανώς υπήρχε διαρροή, λόγω βανδαλισμού του από κλέφτες και σημειώθηκε έκρηξη.

Πυκνός μαύρος καπνός άρχισε να υψώνεται στα περίχωρα του Λάγος από την πυρκαγιά, την οποία έσπευσαν να σβήσουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, ενώ ο πάστορας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Πηγή Daily Mail

ΚόσμοςΙερέας πέρασε το πετρέλαιο για… αγιασμό και έκαψε έξι ανθρώπους

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Β. Ζελένσκι: Τι συζήτησα με τον Ντ. Τραμπ στο Βατικανό

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι συζήτησε θέματα...

Δηλώσεις Ερντογάν από την κατεχόμενη Κύπρο

Στην κατεχόμενη Λευκωσία έφτασε σήμερα, 3 Μαΐου, στις 13:45,...

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος στην Στουτγάρδη – Νεκρή γυναίκα 46 ετών

Γυναίκα 46 ετών έχασε τη ζωή της, υποκύπτοντας στα...

Τελευταία Νέα