Τις θέσεις του γύρω από όσα διαδραματίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (13/4) μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μετέφερε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος.Advertisement ... Περισσότερα

Ηλιόπουλος: «Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη στο Γ. Καραϊσκάσκης»

Epiloges Press

Epiloges Press

Τις θέσεις του γύρω από όσα διαδραματίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (13/4) μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μετέφερε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος.

Advertisement
 

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά και κατέθεσε τη δική του μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ μίλησε και για το σχόλιο του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την ώρα που ο ίδιος έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Ηλιοπουλου στον ΣΚΑΪ:

-Για το αν θα προχωρήσει σε ενέργειες μετά τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ντέρμπι:

«Λίγο πολύ τα γεγονότα είναι γνωστά. Είχα φύγει από το γήπεδο και γύρισα, καθώς έμαθα πως βιαιοπραγούν κατά των ποδοσφαιριστών μας, μη διαπιστευμένα άτομα.
Παίκτες με παίκτες, να έχουν κάποια κόντρα μέσα στο γήπεδο, το καταλαβαίνω ως ένα βαθμό, αλλά γενικότερα είμαι κατά της βίας. Είναι απορίας άξιο, πως βρέθηκαν αυτά τα άτομα στο χώρο. Πριν το σφύριγμα της λήξης έφυγα από το γήπεδο, ωστόσο ενημερώθηκα για τα όσα έλαβαν χώρα και γύρισα αμέσως. Άφησα το αμάξι στο πέταλο, καθώς δεν μπορούσα να προχωρήσω από τους χιλιάδες που υπήρχαν και πήγα πεζός, από το πέταλο, στα αποδυτήρια της ομάδας.
Εκεί είδα τους παίκτες, και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνομιλήσαμε με όλους τους αξιοματούχους, με όλα τα αρμόδια όργανα και έδωσα εγώ προσωπικά εντολή να προχωρήσουν τα πράγματα. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους, όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη, η Αστυνομία,  ΔΕΑΒ, ο παρατηρητής. Τα έχουν καταγγείλει όλα οι παίκτες.

-Για το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη και για το εάν το άκουσε:

«Όχι δεν το άκουσα τίποτα, όμως μετά από αρκετή ώρα, το είδα σε σάιτ. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση, είναι ότι ο πρόεδρος της Super League, που έχει στην κατοχή του media, αποκάλεσε τους δημοσιογράφους, τσίρκο. Εκτός κι αν εννοούσε πως είναι γενναίοι και πως ακροβατούν στη δύσκολη δουλειά που κάνουν».

Advertisement

-Για το δημοσίευμα περί Έλληνα παίκτη που έβριζε τον Λαμέλα:

«Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω σε όλα, είχα καλέσει όλους τους δημοσιογράφους και δεν είχα πρόβλημα να απαντήσω σε κάθε ερώτηση. Επειδή ο Λαμέλα έχει βρεθεί στο επίκεντρο, νομίζω το περιστατικό το οποίο γνωρίζω, δείχνει την προβοκατόρικη συμπεριφορά εις βάρος του. Τον είχαν βάλει στο στόχο από το ημίχρονο. Προκαλεί εντύπωση, το γεγονος ότι ενημερώθηκαν οι διαιτητές από την πλευρά της ΑΕΚ, στο τέλος και όχι από τον τέταρτο διαιτητή στο ημίχρονο, για το γεγονός πως Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού προκαλεί και βρίζει τον Λαμέλα. Ονειρεύομαι μια νέα σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άλλα πράγματα και όχι αυτά που ζήσαμε χθες».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λαμπερή πρεμιέρα για την «Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες

15/12/25 12:25 μμ

Λαμπερή πρεμιέρα για την «Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες

Κώστας Τσιάρας: Όποιος αρνείται τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, αρνείται τη διαφάνεια και τους ελέγχους

15/12/25 11:22 πμ

Κώστας Τσιάρας: Όποιος αρνείται τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, αρνείται τη διαφάνεια και τους ελέγχους

ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Ελεύθερος θα αφεθεί ο άνδρας που είχε προσαχθεί

15/12/25 11:05 πμ

ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Ελεύθερος θα αφεθεί ο άνδρας που είχε προσαχθεί

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με νέους τσιγγάνους ενεργούς πολίτες στην Αγία Βαρβάρα

15/12/25 10:54 πμ

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με νέους τσιγγάνους ενεργούς πολίτες στην Αγία Βαρβάρα

Καβάλα: Όταν ο παλιός νερόμυλος γίνεται σχολείο ζωής και αειφορίας

15/12/25 10:39 πμ

Καβάλα: Όταν ο παλιός νερόμυλος γίνεται σχολείο ζωής και αειφορίας

Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα και Εξοχής

15/12/25 9:47 πμ

Μπλόκα αγροτών: Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα και Εξοχής

Να επανέλθουν στον θεσμικό διάλογο καλούν τους αγρότες ΕΒΕΘ - ΒΕΘ - ΣΒΕ - ΣΕΒΕ

15/12/25 9:18 πμ

Να επανέλθουν στον θεσμικό διάλογο καλούν τους αγρότες ΕΒΕΘ – ΒΕΘ – ΣΒΕ – ΣΕΒΕ

Δεκαεπτά νεκροί, ανάμεσά τους 16 μαθητές, σε τροχαίο στην Κολομβία

15/12/25 9:14 πμ

Δεκαεπτά νεκροί, ανάμεσά τους 16 μαθητές, σε τροχαίο στην Κολομβία

Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 19 Δεκεμβρίου

15/12/25 9:10 πμ

Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 19 Δεκεμβρίου

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Μολδαβίας Μάγια Σάντου

15/12/25 8:51 πμ

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Μολδαβίας Μάγια Σάντου

Παραμένουν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας – Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης

15/12/25 8:48 πμ

Παραμένουν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας – Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Άγριο έγκλημα στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο γνωστός σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του, τους δολοφόνησε ο γιος τους

15/12/25 8:31 πμ

Άγριο έγκλημα στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο γνωστός σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του, τους δολοφόνησε ο γιος τους