Η κυβέρνηση «οδηγεί τη χώρα με μεγάλη ταχύτητα σε μια νέα κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5». Παράλληλα, ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Η κυβέρνηση «οδηγεί τη χώρα με μεγάλη ταχύτητα σε μια νέα κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5».

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προσπαθεί με χυδαίο τρόπο να επιρρίψει τις ευθύνες για τις ξεκάθαρα πολιτικές της αποφάσεις στις υγειονομικές εισηγήσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων».

Επ’ αυτού αναφέρθηκε «στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης όπου ο κ. Μητσοτάκης μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν εισηγήσεις για του Αγ. Δημητρίου και καταλήξαμε στην κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως υπήρχαν εισηγήσεις ειδικών και εισηγήσεις αυτοδιοικητικών παραγόντων», ενώ αναφέρθηκε  στη «δήλωση του κ. Κοντοζαμάνη ότι για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ η ευθύνη ανήκει στους γιατρούς».

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι κινδυνεύουν 35.000 συμπολίτες μας να χάσουν την πρώτη κατοικία καθώς «ενώ ήδη έχουν κάνει αίτηση για υπαγωγή στο ν. Κατσέλη, οι υποθέσεις τους δεν έχουν εκδικαστεί και μέσα σε μια ασφυκτική ημερομηνία η κυβέρνηση τους ζητά να επανακαταθέσουν έγγραφα, και επανεκκινεί τους πλειστηριασμούς».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξασφαλίσει ότι θα υπάρξει κοινωνική πίεση γύρω από το ζήτημα. Όπως κερδίσαμε μέσα από την κοινωνική πίεση να παγώσει ο πτωχευτικός και να ψηφίσει η κυβέρνηση τα φάρμακα για τους χαμηλοσυνταξιούχους, τώρα πρέπει να κερδίσουμε άλλη μια νίκη για να μην χάσουν 35.000 συμπολίτες μας το σπίτι τους μέσα στην κρίση».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, είπε: «Για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός αποδείχθηκε ανίκανος να κάνει την αυτοκριτική του, η κυβέρνηση δυστυχώς βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα».

Advertisement
Family Kitchen

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «είχε το θράσος να πει το ανατριχιαστικό, ότι η Ελλάδα θα είναι από τις κερδισμένες χώρες της πανδημίας, όταν σε δυόμιση μήνες μετράμε πάνω από 4.600 νεκρούς, όταν έχουμε τη 4η χειρότερη ύφεση στην ευρωζώνη το 9μηνο, και όταν είμαστε η δεύτερη χώρα στη μεγαλύτερη απώλεια εισοδήματος».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι απαιτούνται μαζικά τεστ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στους χωρους εργασίας που έχουν καταστεί εστίες υπερμετάδοσης», ενώ σημείωσε ότι τα περιοριστικά μέτρα δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και μέτρα οικονομικής στήριξης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αρνήθηκε τις σχετικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή dikaiologitika.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Girl»: To σκηνοθετικό ντεμπούτο της Shu Qi, πρεμιέρα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

25/08/25 10:23 μμ

«Girl»: To σκηνοθετικό ντεμπούτο της Shu Qi, πρεμιέρα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

Στ.Αγγελούδης προς την κυβέρνηση : «Περιμένουμε δεσμεύσεις με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης»

25/08/25 9:46 μμ

Στ.Αγγελούδης προς την κυβέρνηση : «Περιμένουμε δεσμεύσεις με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης»

Διαψεύδει ο Α. Γεωργιάδης τα στοιχεία του ΠΙΣ για τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις γιατρών

25/08/25 9:39 μμ

Διαψεύδει ο Α. Γεωργιάδης τα στοιχεία του ΠΙΣ για τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις γιατρών

Η κακή στάση σώματος διαλύει τη μέση – Τι μας λέει ο ειδικός

25/08/25 9:34 μμ

Η κακή στάση σώματος διαλύει τη μέση – Τι μας λέει ο ειδικός

Σκύδρα: 75χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 72χρονου - Τον πυροβόλησε και τον έσυρε με το αυτοκίνητο

25/08/25 9:27 μμ

Σκύδρα: 75χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 72χρονου – Τον πυροβόλησε και τον έσυρε με το αυτοκίνητο

Παξοί: Ανήμερα των γενεθλίων της το τελευταίο αντίο στην 4χρονη που έχασε τη ζωή της σε πισίνα

25/08/25 9:02 μμ

Παξοί: Ανήμερα των γενεθλίων της το τελευταίο αντίο στην 4χρονη που έχασε τη ζωή της σε πισίνα

ΠΚΜ: Voucher για προσχολική εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση

25/08/25 8:54 μμ

ΠΚΜ: Voucher για προσχολική εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση

Υπ. Εργασίας: 16+1 ερωταπαντήσεις για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση

25/08/25 8:50 μμ

Υπ. Εργασίας: 16+1 ερωταπαντήσεις για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση

Σέρρες: Προβλήματα δημιουργεί ο πλάτανος στην οδό Δελαπόρτα - video

25/08/25 8:44 μμ

Σέρρες: Προβλήματα δημιουργεί ο πλάτανος στην οδό Δελαπόρτα – video

Π.Πουλιάκας: "Τα έργα στην πλατεία Ειρήνης πλησιάζουν στο τέλος τους"

25/08/25 8:30 μμ

Π.Πουλιάκας: “Τα έργα στην πλατεία Ειρήνης πλησιάζουν στο τέλος τους”

Βανδάλισαν το μνημείο "Μάνα" στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών - video

25/08/25 8:18 μμ

Βανδάλισαν το μνημείο “Μάνα” στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών – video

Αναγέννηση Σερρών: «Όταν ο Πόντος συναντά το λαϊκό» - video

25/08/25 8:07 μμ

Αναγέννηση Σερρών: «Όταν ο Πόντος συναντά το λαϊκό» – video