Το δημόσιο μήνυμα που έγραψε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στα social media Mε αφορμή τους 300.000 followers που κατάφερε να συγκεντρώσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Το δημόσιο μήνυμα που έγραψε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στα social media

Advertisement
 

Mε αφορμή τους 300.000 followers που κατάφερε να συγκεντρώσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στις θαυμάστριες της, για να αγαπήσουν το σώμα τους.

 

«Από δω η δίδυμη αδελφή μου. Έχουμε γίνει πια 300 χιλιάδες σε αυτό το προφίλ και δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω.

 

 

Σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να γράψω, αν πρέπει να κάνω κάτι σε «celebration mood», να φουσκώσω μπαλόνια κλπ.. να γιορτάσω την «ινσταγκραμική επιτυχία» μου. Ένιωσα την ανάγκη ωστόσο να κάνω κάτι πιο αληθινό… κάτι πιο «εγώ».

 

Τόσες νεαρές κοπέλες με ακολουθούν, με θαυμάζουν ή ακόμη με έχουν ως πρότυπο. Θέλω να πω σε εσένα, που διαβάζεις αυτό το ποστ, πως η αληθινή ζωή δεν είναι το instagram! Ό,τι βλέπεις εδώ μέσα, αυτές οι -κατά τα άλλα- «τέλειες εικόνες» που σε κάνουν να θες να κλαις από τα νεύρα σου, δεν είναι αληθινές!

 

Φωτογραφίες περασμένες από δεκάδες φίλτρα και photoshop, βγαλμένες σε τέλεια locations, με ιδανικές συνθήκες και ένα σωρό αρώματα και μεταξωτές κορδέλες. Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ ! Μην ψαρώνεις!

 

Μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις στα social media και στην τηλεόραση. Οι εικόνες αυτές «φτιάχτηκαν για να αρέσουν». Είμαι απλά μια κοπέλα 25 χρονών. Δεν είμαι τέλεια. Ρουφάω την κοιλιά μου στις φωτογραφίες. Φοράω σουτιέν με ενίσχυση και τραβάω τέρμα τις τιράντες. Έχω κυτταρίτιδα. Βγάζω σπυράκια όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κυκλοφορώ άβαφη σαν το λέσι 6/7, γιατί τρέχω όλη μέρα. Αλλά με ΑΓΑΠΑΩ!

 

Και αν έχω να πω κάτι σε κάθε έναν από εσάς, είναι αυτό: «ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ!». Οι ατέλειες μας, είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς. Για αυτές μας λατρεύουν οι φίλοι μας, για αυτές μας ερωτεύεται ο σύντροφος μας, για αυτές πρέπει να είσαι περήφανος.

 

Advertisement

Την επόμενη φορά που θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, θέλω να το κάνεις με πολλή αγάπη, όπως ποτέ άλλοτε. Γιατί σου αξίζει Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Είστε μοναδικοί και υπέροχοι».

 

 

 

 

ΑΠΟ ΔΩ Η ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ! Έχουμε γίνει πια 300 χιλιάδες σε αυτό το προφίλ & δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω…. Σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να γράψω, αν πρέπει να κάνω κάτι σε “celebration mood”, να φουσκώσω μπαλόνια κλπ.. να γιορτάσω την «ινσταγκραμική επιτυχία» μου. Ένιωσα την ανάγκη ωστόσο να κάνω κάτι πιο αληθινό… κάτι πιο «εγώ». Τόσες νεαρές κοπέλες με ακολουθούν, με θαυμάζουν ή ακόμη με έχουν ως πρότυπο… Θέλω να πω σε εσένα, που διαβάζεις αυτό το ποστ, πως η αληθινή ζωή δεν είναι το instagram!!!! Ό,τι βλέπεις εδω μέσα… αυτές οι -κατά τα άλλα- «τέλειες εικόνες» που σε κάνουν να θες να κλαις από τα νεύρα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ! Φωτογραφίες περασμένες από δεκάδες φίλτρα και photoshop, βγαλμένες σε τέλεια locations, με ιδανικές συνθήκες και ένα σωρό αρώματα και μεταξωτές κορδέλες. Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ ! Μην ψαρώνεις!!! Μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις στα social media και στην τηλεόραση! Οι εικόνες αυτές «φτιάχτηκαν για να αρέσουν»! Είμαι απλά μια κοπέλα 25 χρονών. Δεν είμαι τέλεια! Ρουφάω την κοιλιά μου στις φωτογραφίες. Φοράω σουτιέν με ενίσχυση και τραβάω τέρμα τις τιράντες. Έχω κυτταρίτιδα. Βγάζω σπυράκια όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κυκλοφορώ άβαφη σαν το λέσι 6/7, γιατί τρέχω όλη μέρα… ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ! Και αν έχω να πω κάτι σε κάθε έναν από εσάς, είναι αυτό : «ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ»! Οι ατέλειες μας, είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς… Για αυτές μας λατρεύουν οι φίλοι μας, για αυτές μας ερωτεύεται ο σύντροφος μας… για αυτές πρέπει να είσαι περήφανος!!! Την επόμενη φορά που θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, θέλω να το κάνεις με πολλή αγάπη, όπως ποτέ άλλοτε… γιατί σου αξίζει ❤️ Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Είστε μοναδικοί & υπέροχοι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στον ρόλο του Τόμι Σέλμπ στην ταινία «Peaky Blinders: The Immortal Man»

25/12/25 12:58 πμ

Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στον ρόλο του Τόμι Σέλμπ στην ταινία «Peaky Blinders: The Immortal Man»

Ν. Δένδιας: Δημιουργούμε τη δεύτερη μονάδα παραγωγής drones στην Ελλάδα

25/12/25 8:48 πμ

Ν. Δένδιας: Δημιουργούμε τη δεύτερη μονάδα παραγωγής drones στην Ελλάδα

Πιθανόν οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στο λιμάνι

25/12/25 8:46 πμ

Θεσσαλονίκη: Πιθανόν οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στο λιμάνι

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε έκπληξη σε 94χρονη θαυμάστριά του

25/12/25 8:44 πμ

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε έκπληξη σε 94χρονη θαυμάστριά του

Τουρκία-Συντριβή Falcon: Σε ουδέτερη χώρα η ανάλυση του μαύρου κουτιού

25/12/25 8:43 πμ

Τουρκία-Συντριβή Falcon: Σε ουδέτερη χώρα η ανάλυση του μαύρου κουτιού

Τετραήμερο κινηματογραφικών εμπειριών VR που δεν προβάλλονται απλώς, αλλά περιβάλλουν τον θεατή από την Poetics

25/12/25 8:41 πμ

Τετραήμερο κινηματογραφικών εμπειριών VR που δεν προβάλλονται απλώς, αλλά περιβάλλουν τον θεατή από την Poetics

Γιορτινή κίνηση με τους καταναλωτές να ψωνίζουν με μέτρο και ανάλογα με το... πορτοφόλι τους

25/12/25 8:39 πμ

Θεσσαλονίκη: Γιορτινή κίνηση με τους καταναλωτές να ψωνίζουν με μέτρο και ανάλογα με το… πορτοφόλι τους

Εορτολόγιο: Χριστούγεννα η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Δεκεμβρίου

24/12/25 10:47 μμ

Εορτολόγιο: Χριστούγεννα η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Δεκεμβρίου

Υπό κράτηση ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε

24/12/25 11:44 μμ

Υπό κράτηση ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε

Τουρκία: Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα προσωρινής μετεγκατάστασης της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής

24/12/25 11:41 μμ

Τουρκία: Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα προσωρινής μετεγκατάστασης της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος διωκόμενος για αδικήματα αθλητικής βίας

24/12/25 11:36 μμ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος διωκόμενος για αδικήματα αθλητικής βίας

Τα νιάτα των Σερρών στηρίζονται στην πίστη, σέβονται την παράδοση, αγαπούν την Εκκλησία και τον συνάνθρωπο!

24/12/25 11:24 μμ

Τα νιάτα των Σερρών στηρίζονται στην πίστη, σέβονται την παράδοση, αγαπούν την Εκκλησία και τον συνάνθρωπο!