Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

J2US – Η Καίτη Γαρμπή αποχαιρετά τον Ρομπέρτο Καβάλι: «Με φλέρταρε και ο Διονύσης δεν το ήξερε»

“Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος” αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή στο J2US.

Μέσα από τον αέρα του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, θέλησε η Καίτη Γαρμπή να εκφράσει την προσωπική της θλίψη για την απώλεια του Ρομπέρτο Καβάλι. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας έφυγε μια μέρα νωρίτερα, σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον κόσμο της μόδας.

Έτσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US επέλεξε να πει το δικό της «αντίο» στον Ρομπέρτο Καβάλι γυρνώντας πίσω στον χρόνο και τη γνωριμία που είχαν οι δυο τους. «Αυτό που φοράω είναι Ρομπέρτο Καβάλι, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Είχες πάει στο σπίτι του, τον είχες γνωρίσει ε;» ρώτησε ο παρουσιαστής του J2US με την τραγουδίστρια να απαντά πως «είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι! Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία… Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε! Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά). Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει».


Babis


«Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του νέου επεισοδίου για το J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

πηγή zappit.gr

LifeStyleJ2US – Η Καίτη Γαρμπή αποχαιρετά τον Ρομπέρτο Καβάλι: «Με φλέρταρε και...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: «Στο Καφέ της Χαράς έπαθα σηψαιμικό σοκ, κόντεψα να πεθάνω»

«Κόλλησα ένα μικρόβιο. Γυρίζαμε μέσα στον καύσωνα και για...

Παιδί προκάλεσε φθορές σε πίνακα του Μαρκ Ρόθκο αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ

Ένα παιδί προκάλεσε ζημιά σε πίνακα αξίας πολλών εκατομμυρίων...

Αλέκα Κανελλίδου: Επιστρέφει απόψε σε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Αλέκα...

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μην βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

"Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι...

Τελευταία Νέα