Καιρός: Σε σταδιακή, αισθητή άνοδο η θερμοκρασία – Πρόγνωση από την Ν. Ζιακοπούλου

Σε άνοδο η θερμοκρασία, θα υποχωρήσει και ο πρωινός παγετός, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Οι όποιες βροχές θα είναι λίγες και τοπικές χωρίς να δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα. Ακόμα υψηλότερες θα είναι οι θερμοκρασίες την Μ. Εβδομάδα με τον καιρό σε πλήρως ανοιξιάτικη τροχιά.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες βροχές από το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ μόνο στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.




Babis

Την Παρασκευή περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με σύντομες βροχές σε Αιγαίο και Κρήτη. Οι βοριάδες έως 7 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

πηγή ertnews.gr

ΕλλάδαΚαιρόςΚαιρός: Σε σταδιακή, αισθητή άνοδο η θερμοκρασία – Πρόγνωση από την Ν....

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ: Άνεμοι ως 9 μποφόρ και μεμονωμένες καταιγίδες

Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 8 με 9 μποφόρ κατά τόπους...

Καιρός: Πολυήμερη αστάθεια με βροχές, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας μέχρι την Πρωτομαγιά

Σε φάση αστάθειας μπήκε από σήμερα Πέμπτη (24.04.2025), μέχρι...

Καιρός: Αλλαγή του σκηνικού με καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας έως και την Κυριακή

Μετά από ένα διάστημα ανοιξιάτικων ημερών απο την Μεγάλη...

Τελευταία Νέα