Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
9.9 C
Serres

Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά – Άνεμοι μέχρι και 160 χλμ/ώρα στο Αιγαίο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», η οποία έως τις πρώτες πρωινές ώρες των Θεοφανίων, μεταξύ άλλων, έχει επηρεάσει με ισχυρές βροχοπτώσεις την Κρήτη και με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις τα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά της χώρας.

 

 

Παράλληλα, άνεμοι σε επίπεδο θύελλας επικρατούν τις πρωινές ώρες των Θεοφανίων στο Αιγαίο, με ταχύτητες που έφθασαν τα 161 χιλιόμετρα την ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου και τα 147 χλμ/ώρα στη νότια Τήνο, με βάση τις καταγραφές των σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου / meteo.gr μέχρι τις 08:30 της Δευτέρας.

Babis



Για το υπόλοιπο της ημέρας, αναμένεται περιορισμός των χιονοπτώσεων στην Αττική, στη Βοιωτία, στην Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης, με τα φαινόμενα να διατηρούν πάντως τον έντονο χαρακτήρα τους. Ισχυρές βροχές αναμένονται στο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη, όπου ενδεχομένως θα δημιουργηθούν προβλήματα λόγω του κορεσμού του εδάφους σε νερό.

Παράλληλα, στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στο Αιγαίο θα πνέουν σήμερα βόρειοι άνεμοι με εντάσεις που θα φτάνουν και τοπικά θα ξεπερνούν τα δέκα μποφόρ.

ΕλλάδαΚακοκαιρία Ηφαιστίων: Πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά – Άνεμοι μέχρι και 160 χλμ/ώρα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Ποια δρομολόγια πλοίων ακυρώνονται λόγω ισχυρών ανέμων

Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές,...

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Τελευταία Νέα