Την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις. Τα εντονότερα φαινόμενα θα ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις.

Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται από την αρχή της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα και μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με έμφαση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, με ενδεικτικά υψόμετρα πάνω από 1.000-1.100 μέτρα στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία και πάνω από 1.400-1.500 μέτρα στα υπόλοιπα.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 14, στην Ήπειρο από 6 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 16-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά νότιοι με εντάσεις 7-8 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με μικρή εξασθένηση στα 6-7 Μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις 6-7 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Advertisement
Babis

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα θα είναι παροδικά έντονα και ενδέχεται να συνοδευτούν από πρόσκαιρη χαλαζόπτωση. Το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα κατά τόπους τις απογευματινές-βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 Μποφόρ και από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών κατά τόπους και κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και μετά το δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Μαρίζα Φλωράτου είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

21/01/26 10:18 μμ

Η Μαρίζα Φλωράτου είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 22 Ιανουαρίου

21/01/26 10:07 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 22 Ιανουαρίου

Τραμπ στο Νταβός: «Η Ευρώπη κινείται προς λάθος κατεύθυνση»

21/01/26 10:03 μμ

Τραμπ στο Νταβός: «Η Ευρώπη κινείται προς λάθος κατεύθυνση»

Στις Σέρρες αύριο Πέμπτη η Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά

21/01/26 9:57 μμ

Στις Σέρρες αύριο Πέμπτη η Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονά

Τη Δευτέρα αποχωρούν τα τρακτέρ από το μπλόκο του Προμαχώνα, θα περάσουν μέσα από την πόλη των Σερρών

21/01/26 9:53 μμ

Τη Δευτέρα αποχωρούν τα τρακτέρ από το μπλόκο του Προμαχώνα, θα περάσουν μέσα από την πόλη των Σερρών

Ισπανία: Τριήμερη απεργία για τον Φεβρουάριο προκήρυξαν οι μηχανοδηγοί

21/01/26 9:59 μμ

Ισπανία: Τριήμερη απεργία για τον Φεβρουάριο προκήρυξαν οι μηχανοδηγοί

Πυροσβεστική: 603 κλήσεις για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου

21/01/26 9:42 μμ

Πυροσβεστική: 603 κλήσεις για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου

BCL: Η ΑΕΚ πήρε τον «εμφύλιο»

21/01/26 9:41 μμ

BCL: Η ΑΕΚ πήρε τον «εμφύλιο»

Η Γροιλανδία δημοσιεύει οδηγίες προς τον πληθυσμό σε περίπτωση "κρίσης"

21/01/26 9:40 μμ

Η Γροιλανδία δημοσιεύει οδηγίες προς τον πληθυσμό σε περίπτωση “κρίσης”

ΣΤΑΣΥ: Προβλήματα στην κυκλοφορία του Ηλεκτρικού και του Τραμ Γραμμή 7 - Εκτός λειτουργίας οι σταθμοί Μοσχάτο και Καλλιθέα

21/01/26 9:39 μμ

ΣΤΑΣΥ: Προβλήματα στην κυκλοφορία του Ηλεκτρικού και του Τραμ Γραμμή 7 – Εκτός λειτουργίας οι σταθμοί Μοσχάτο και Καλλιθέα

Hellenic Train : Τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Δεκέλεια – Αθήνα του Προαστιακού, διεξάγονται με λεωφορεία

21/01/26 9:38 μμ

Hellenic Train: Τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Δεκέλεια – Αθήνα του Προαστιακού, διεξάγονται με λεωφορεία

Κατολισθήσεις στον Ωρωπό, έκλεισε μέρος του παραλιακού δρόμου

21/01/26 9:37 μμ

Κατολισθήσεις στον Ωρωπό, έκλεισε μέρος του παραλιακού δρόμου