Την περασμένη Δευτέρα δυο ανήλικα κορίτσια επισκέφτηκαν μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη. Εκεί γνώρισαν έναν 32χρονο μαζί με έναν ακόμη άνδρα, οι οποίοι τις προσέγγισαν με σκοπό να τους προτείνουν ... Περισσότερα

Θεσσαλονίκη: 33χρονος κατηγορείται ότι βίασε και άφησε έγκυο 15χρονη και απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο από τον βιασμό της

Epiloges Press

Epiloges Press

Την περασμένη Δευτέρα δυο ανήλικα κορίτσια επισκέφτηκαν μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη. Εκεί γνώρισαν έναν 32χρονο μαζί με έναν ακόμη άνδρα, οι οποίοι τις προσέγγισαν με σκοπό να τους προτείνουν να εργαστούν σεζόν στα Κύθηρα, σε μαγαζί που διαθέτει ο ένας εκ των δυο.

Μάλιστα οι δυο άνδρες δεν έχασαν ευκαιρία και πρότειναν στις δυο ανήλικες κοπέλες να βγουν και για ένα ποτό το βράδυ σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα τις λεπτομέρειες για τη δουλειά στα Κύθηρα.

Όμως οι προθέσεις του ενός εκ των δύο αποδείχτηκαν εντελώς διαφορετικές. Κι’ αυτό διότι φίλος του που ήταν μαζί του και αναζητείται από την αστυνομία, φέρεται ότι έριξε ναρκωτική ουσία σε σφηνάκι το οποίο πρόσφερε στην ανήλικη προκειμένου να τη βιάσει. Όταν άρχισε να ζαλίζεται, ξεκίνησε να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα, προσπαθώντας να την πείσει μέσω της φίλης της να συνευρεθούν σεξουαλικά. Όμως, δεν τα κατάφερε και έφυγε από το μπαρ λίγο πριν τις 6 το πρωί.

Ξύπνησε σε άθλια κατάσταση

Στη συνέχεια, η κοπέλα, μαζί με τον φίλο του, που είχε συναντήσει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην Ηλιούπολη, έφυγαν από το μαγαζί και πήγαν σε σπίτι τρίτου προσώπου στο Αιγάλεω.

Η κοπέλα, μισολιπόθυμη, σύμφωνα την καταγγελία της, φέρεται να υπέκυψε στις αρρωστημένες διαθέσεις του 32χρονου. Ξύπνησε το μεσημέρι στο ίδιο σπίτι, σε άθλια κατάσταση, χωρίς εσώρουχα. Μην μπορώντας να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ειδοποίησε τους γονείς της και στη συνέχεια μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό.

Στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση, είπε ότι έχει απώλεια μνήμης και πως πληροφορήθηκε από τον 32χρονο ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Επιπλέον κατέθεσε ότι εκείνος δεν έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη κατάσταση της για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της καθώς, εάν δεν έπινε αυτό το σφηνάκι με την ναρκωτική ουσία δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε όσα την ανάγκασαν με τον τρόπο τους να κάνει.

Advertisement
Family Kitchen

Εις βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο δεύτερος άνδρας, που φέρεται να έριξε τα ναρκωτικά στο σφηνάκι, αναζητείται από την αστυνομία ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

πηγή protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πλοίο της SOS Méditerranée ξαναρχίζει επιχειρήσεις διάσωσης στη θάλασσα

03/02/26 1:58 μμ

Το πλοίο της SOS Méditerranée ξαναρχίζει επιχειρήσεις διάσωσης στη θάλασσα

Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Επιβεβαιώθηκε ότι ταξίδεψε αεροπορικώς στη Γερμανία

03/02/26 1:57 μμ

Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Επιβεβαιώθηκε ότι ταξίδεψε αεροπορικώς στη Γερμανία

Χατζηβασιλείου: Η Ελλάδα δεν φοβάται ούτε να ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα ούτε να συζητά με την Τουρκία

03/02/26 1:40 μμ

Χατζηβασιλείου: Η Ελλάδα δεν φοβάται ούτε να ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα ούτε να συζητά με την Τουρκία

Βρασνά: Αθωώθηκαν 17 άτομα για επεισόδια, με αφορμή τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής

03/02/26 1:44 μμ

Ν.Βρασνά: Αθωώθηκαν 17 άτομα για επεισόδια, με αφορμή τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής

Στη φυλακή 24χρονος που καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του

03/02/26 1:54 μμ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Ο καρκίνος παραμένει η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου

03/02/26 1:53 μμ

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Ο καρκίνος παραμένει η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου

Μια επιγραφή που ταξίδεψε στον χρόνο είναι το «Έκθεμα του Μήνα» στο ΑΜΘ

03/02/26 1:52 μμ

Μια επιγραφή που ταξίδεψε στον χρόνο είναι το «Έκθεμα του Μήνα» στο ΑΜΘ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ κέρδισε το πρώτο βραβείο Grammy και εισήλθε στο «κλαμπ EGOT»

03/02/26 1:50 μμ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ κέρδισε το πρώτο βραβείο Grammy και εισήλθε στο «κλαμπ EGOT»

Συνελήφθη 54χρονη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να κάψει σταθμευμένο όχημα

03/02/26 1:49 μμ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να κάψει σταθμευμένο όχημα

Δ. Μιχαηλίδου: Επεκτείνουμε το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης σε Κοζάνη και Γρεβενά

03/02/26 1:22 μμ

Δ. Μιχαηλίδου: Επεκτείνουμε το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης σε Κοζάνη και Γρεβενά

Φυλακές Νιγρίτας: Προσπάθησαν να «περάσουν» ναρκωτικά μέσα σε ρούχα

03/02/26 1:12 μμ

Φυλακές Νιγρίτας: Προσπάθησαν να «περάσουν» ναρκωτικά μέσα σε ρούχα

Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες μετά από πορεία στο κέντρο της πόλης

03/02/26 1:48 μμ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες μετά από πορεία στο κέντρο της πόλης