- Διαφήμιση -

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά που τη συγκίνησε (video)

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά που τη συγκίνησε

«Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης»

Μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε σήμερα πως έλαβε ένα μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά, το οποίο τη συγκίνησε, όπως είπε.

«Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης. Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Εννοείται πως όλοι θέλουμε να βγαίνουμε πρώτοι. Να πω και κάτι που με συγκίνησε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Open.

«Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα το περιστατικό με την υγεία μου και μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπρεπε να κάνω εξετάσεις, έκανα και μαγνητική να δω αν όλα είναι οκ, είχα ταραχτεί πάρα πολύ και η Φαίη μου έστειλε μήνυμα.

Το εκτίμησα πάρα πολύ. “Περαστικά! Σου εύχομαι να είσαι καλά, να πάνε όλα καλά κορίτσι μου”. Μπορεί να λες ποια είναι πρώτη και ποια είναι δεύτερη γιατί έτσι είναι τα πράγματα αλλά προσωπικά δεν έχει κανένας τίποτα με τον άλλον και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι», είπε ακόμη η Κατερίνα Καινούργιου.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version