Ξημερώματα 4 Μάη στην Καβάλα, στη συνοικία του Βύρωνα, ΙΧ εξετράπη της πορείας του κι έπεσε πάνω σε κιόσκι τραυματίζοντας 4 παιδιά που βρίσκονταν σε αυτό.
Το δικαστήριο χθες που μετά από δύο αναβολές εξέτασε την υπόθεση, καταδίκασε τον 29χρονο οδηγό σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 350 ευρώ. Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, σύμφωνα με το proininews.gr
Η απόφαση έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και για τις τρεις σε βάρος του κατηγορίες αλλά του επέβαλε τις μικρότερες προβλεπόμενες ποινές. Ασκήθηκε έφεση ώστε η υπόθεση να δικαστεί και σε δεύτερο βαθμό. Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο συμπολίτης δικηγόρος Στάθης Αναστασιάδης.
Σε άλλες υποθέσεις του Μονομελούς Καβάλας χθες αθωώθηκαν 5 κατηγορούμενοι για μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες. Ήταν αιρετοί, πρώην αιρετοί και δημόσιοι υπάλληλοι που είχαν την υποχρέωση. Και οι 5 κατέθεσαν τις δηλώσεις εκ των υστέρων. Καταδικάστηκε μία κατηγορούμενη μόνο που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.