Την Κυριακή το απόγευμα στην Ελευθερούπολη σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο, το οποίο απασχόλησε την Αστυνομία. Άνδρας βρέθηκε έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και ζητούσε να δει την ... Περισσότερα

Καβάλα: Απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγο του ότι θα τα κάνει όλα λαμπόγυαλο!

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Την Κυριακή το απόγευμα στην Ελευθερούπολη σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο, το οποίο απασχόλησε την Αστυνομία.

Advertisement
 

Άνδρας βρέθηκε έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και ζητούσε να δει την ίδια μαζί με το παιδί τους. Φώναζε δυνατά κι απειλούσε ότι αν δεν γίνει αυτό που ήθελε θα τα έκανε όλα λαμπόγυαλο!

Η γυναίκα ανησύχησε και κάλεσε την Αστυνομία. Η οποία συνέλαβε τον άνδρα. Σε βάρος του κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Εν τω μεταξύ κατέθεσε και αυτός μήνυση σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Το αυτόφωρο διαδικασία δικάστηκε την Δευτέρα το μεσημέρι. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή. Του απαγορεύτηκε να πλησιάζει την πρώην σύζυγο του. Η μήνυση του θα εξεταστεί αν θα φθάσει στο ακροατήριο.

Advertisement
ΔΕΗ

πηγή proininews.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ