Καβάλα: Πληροφορίες για 30 κρούσματα κορωνοϊού στο “Προκόπειο Ίδρυμα”

Περί τα 30 κρούσματα κορωνοϊού εντόπισε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο «Προκόπειο Ίδρυμα» στην Καβάλα, μετά από ελέγχους τους οποίους διενήργησαν.

 

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, όλοι είναι ηλικιωμένοι και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία, με δεδομένο ότι όλοι παρουσίασαν ήπια ή καθόλου συμπτώματα.

Πάρα ταύτα, παραμένει άγνωστο το πώς έγινε η διασπορά στο Ίδρυμα, με δεδομένο ότι όλοι οι τρόφιμοι βρίσκονται εδώ και καιρό σε καραντίνα, καθώς απαγορεύονται οι επισκέψεις συγγενών.



Babis

Ένας εκ των τροφίμων στο Ίδρυμα κατέληξε την Πέμπτη από κορωνοϊό. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας την Τετάρτη με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και υψηλό πυρετό, με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη», χωρίς να καταφέρνουν, όμως, να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άντρα.

 

Πηγή thestival.gr

ΕλλάδαΚαβάλα: Πληροφορίες για 30 κρούσματα κορωνοϊού στο “Προκόπειο Ίδρυμα”

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Μεσογείων: Απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη

Επί ποδός βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία της Αθήνας, το...

Σάμος: Παραμένουν τα προβλήματα με την τροφοδοσία του νησιού

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,...

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Ιωνία

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος για...

Τελευταία Νέα