Συγκλονίζει την Καβάλα η οικογενειακή τραγωδία που κορυφώθηκε με την αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου αγρότη. Ο άνδρας αυτός έχασε από κορωνοϊό, μέσα σε λίγους μήνες, τη γυναίκα και τον γιο του. ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Συγκλονίζει την Καβάλα η οικογενειακή τραγωδία που κορυφώθηκε με την αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου αγρότη. Ο άνδρας αυτός έχασε από κορωνοϊό, μέσα σε λίγους μήνες, τη γυναίκα και τον γιο του. Και δεν άντεξε την απώλεια.

 
Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η γυναίκα του αγρότη από την Καβάλα νόσησε από κορωνοϊο. Άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από την Covid-19, τον Νοέμβριο. Λίγες μέρες μετά, στις 9 Δεκεμβρίου, πέθαινε, επίσης από κορωνοϊό, ο 44χρονος γιος τους, που ήταν ιερομόναχος στη Χαλκιδική.

Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή και ο γιος του, ο αγρότης κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες της κόρης του, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη θλίψη του. Και την Πέμπτη (24.06.2021) εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως έμεινε για λίγο μόνος του, έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του.

«Είχε δύο γεγονότα δυσάρεστα στη ζωή του. Έχασε τη ζωή της η γυναίκα του, αρρώστησε από κορωνοϊό τον Οκτώβριο και πέθανε τον Νοέμβριο. Και στις 9 Δεκεμβρίου πέθανε και ο γιος του στα 44 του χρόνια, επίσης από κορωνοϊό. Ο γιος του ήταν ιερομόναχος στη Χαλκιδική. Σε απόσταση 20 ημερών έχασε και τους δυο ανθρώπους του από κορωνοϊό», περιγράφει συντετριμμένος στο newsit.gr ο αδερφός του χαροκαμένου αγρότη.

 
Όπως λέει, «από εκείνη την στιγμή και μετά τον πήρε από κάτω τον αδελφό μου. Δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Από μέσα τον βασάνιζε όλο αυτό. Δεν το άντεχε. Όταν πέρασε ο χειμώνας, άρχισε να δείχνει λίγο καλύτερα, αλλά τελευταία είχε πέσει πάλι».

Τον τελευταίο καιρό, δεν ήθελε να φάει, δεν ήθελε τίποτα. Στις αρχές της εβδομάδας, η κόρη του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί δεν τον κράτησαν. «Του είπαν να επισκεφτεί ψυχολόγο», λέει ο αδερφός του.

Advertisement
Family Kitchen

Την Τετάρτη, ο ηλικιωμένος αγρότης πήγε ξανά γιατί δεν ήταν καλά. Όπως επέστρεψε και πάλι σπίτι του. Όταν την Πέμπτη η κόρη του τον άφησε για λίγη ώρα μόνο του «βρήκε την ευκαιρία και κρέμασε ένα σχοινί σε μια αποθήκη που είχε και εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του».

Ο αδερφός του αυτόχειρα περιγράφει και τη σοκαριστική στιγμή που η γυναίκα βρήκε τον πατέρα της νεκρό. Όταν γύρισε σπίτι, λέει, τον έψαχνε παντού. Τον βρήκε εκεί όπου είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του, κάλεσε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν δυστυχώς αργά.

Πηγή thestival.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικίνδυνη παραβατικότητα νέων στις Σέρρες: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες από ψηλά στο κτήριο του "Ορφέα"

21/03/26 12:04 πμ

Επικίνδυνη παραβατικότητα νέων στις Σέρρες: Ανήλικοι πετούσαν πέτρες από ψηλά στο κτήριο του “Ορφέα” – video

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 21 Μαρτίου

20/03/26 11:37 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 21 Μαρτίου

Με τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες ο Τάσος Χατζηβασιλείου: Η Ευρώπη δεν έχει χρόνο για χάσιμο

20/03/26 11:35 μμ

Με τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες ο Τάσος Χατζηβασιλείου: Η Ευρώπη δεν έχει χρόνο για χάσιμο

Η ενεργειακή κρίση λόγω Ιράν και πώς επηρεάζουν οι κινήσεις των μεγάλων «παικτών» τα ναύλα και την Ευρώπη

20/03/26 11:32 μμ

Η ενεργειακή κρίση λόγω Ιράν και πώς επηρεάζουν οι κινήσεις των μεγάλων «παικτών» τα ναύλα και την Ευρώπη

Ανασκαφές έφεραν στο φως ρωμαϊκή έπαυλη με προηγμένη υδραυλική τεχνολογία και έναν βυζαντινό θησαυρό

20/03/26 11:31 μμ

Ανασκαφές έφεραν στο φως ρωμαϊκή έπαυλη με προηγμένη υδραυλική τεχνολογία και έναν βυζαντινό θησαυρό

Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε την έκθεση «Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος»

20/03/26 11:30 μμ

Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε την έκθεση «Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος»

Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί εμπορικών πλοίων σε όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»

20/03/26 11:29 μμ

Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί εμπορικών πλοίων σε όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»

Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

20/03/26 11:27 μμ

Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

Από τους πρώτους 65 φοιτητές και τη διελκυστίνδα καθαρεύουσας/ δημοτικής, στο σήμερα- Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

20/03/26 11:24 μμ

Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

20/03/26 8:27 μμ

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

Βουλή - Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:39 μμ

Βουλή – Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:17 μμ

Δήμος Σερρών: Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο – video