Χαλαρή ευχαριστήρια συνάντηση του Τάσου Χατζηβασιλείου με τους Δημοσιογράφους του N.Σερρών

Χαλαρή ευχαριστήρια συνάντηση του Τάσου Χατζηβασιλείου με τους Δημοσιογράφους του N Σερρών
Χαλαρή ευχαριστήρια συνάντηση του Τάσου Χατζηβασιλείου με τους Δημοσιογράφους του N Σερρών

Χαλαρή συνάντηση με τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ του Ν. Σερρών είχε το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Τάσος Χατζηβασιλείου ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία τους και αναφέρθηκε στο σημαντικό τους λειτούργημα

Λίγο πριν στηθούν οι κάλπες για την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ Τάσος Χατζηβασιλείου ευδιάθετος και με χαλαρή διάθεση έριξε για λίγο τους έντονους ‘’ρυθμούς’’ του και συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ των Σερρών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του από όλες τις περιοχές του νομού για ένα ποτό και φιλική συζήτηση στο roof garden γνωστού κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουνίου 2023.

Ο κ. Χατζηβασιλείου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία τους και αναφέρθηκε στο σημαντικό τους λειτούργημα. Η ‘’φωνή της δημοσιογραφίας, είναι η φωνή της Δημοκρατίας’’ τόνισε προς όλους τους παριστάμενους ο Τάσος Χατζηβασιλείου δείχνοντας έτσι την εκτίμηση  που έχει στους εκπροσώπους του τύπου για το λειτούργημα που επιτελούν και ιδιαίτερα του περιφερειακού τύπου. Κοινός στόχος  όπως ανέφερε  είναι η «προκοπή των Σερραίων για την πρόοδο της περιοχής μας ».

Οι δημοσιογράφοι που παρέστησαν στη χθεσινή συνάντηση απόλαυσαν τη φιλοξενία του Σερραίου υποψήφιου βουλευτή και αναπόλησαν δοθείσας της ευκαιρίας στιγμές από παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον κ. Χατζηβασιλείου  και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ