“Δεν πειράζει, δεν είμαστε όλοι έξυπνοι σε αυτή την κοινωνία, ρωτάμε και οι κουτοί. Απαντήστε και στους κουτούς λοιπόν”. Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φιλοξενήθηκε το πρωινό της Πέμπτης (12/12) ... Περισσότερα

Χαλασμός στη Σκορδά – Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ποια είναι η κυρία που λέει αυτές τις κουταμάρες;» – «Νάνσυ Νικολαΐδου λέγομαι»

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

“Δεν πειράζει, δεν είμαστε όλοι έξυπνοι σε αυτή την κοινωνία, ρωτάμε και οι κουτοί. Απαντήστε και στους κουτούς λοιπόν”.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φιλοξενήθηκε το πρωινό της Πέμπτης (12/12) ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο γνωστός νομικός κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στις υποθέσεις της Εύας Καϊλή και του Πέτρου Φιλιππίδη και οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του ίδιου και του πάνελ, με αφορμή όσα αναφέρθηκαν από τον εισαγγελέα στη δίκη του κατηγορούμενου ηθοποιού.

«Όταν μία γυναίκα πηγαίνει στο σπίτι ενός άντρα στις 12 τα μεσάνυχτα και δεν φοράει εσώρουχο, η έδρα είναι υποχρεωμένη να ερευνήσει το εάν υπήρξε βιασμός ή συναίνεση στην ερωτική πράξη», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στη ροή της συζήτησης δίνοντας μία γενική περιγραφή.

«Δηλαδή επειδή μία γυναίκα πηγαίνει χωρίς εσώρουχο σε ένα σπίτι, σημαίνει ότι πηγαίνει για να βιαστεί; Τι εννοείτε τώρα έτσι όπως το λέτε;», παρατήρησε η Νάνσυ Νικολαΐδου, με τον ίδιο να ανταπαντά: «Ποια είναι η κυρία που λέει αυτές τις κουταμάρες;».

«Ευχαριστώ πολύ. Νάνσυ Νικολαΐδου λέγομαι. Είμαι μια απλή πολίτης και έχω τις ανησυχίες μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το «κουταμάρες». Δεν πειράζει, δεν είμαστε όλοι έξυπνοι σε αυτή την κοινωνία, ρωτάμε και οι κουτοί. Απαντήστε και στους κουτούς λοιπόν», ανέφερε η δημοσιογράφος υπερασπιζόμενη τον εαυτό της, με τη Φαίη Σκορδά να ζητά από τον καλεσμένο της να αποφεύγει τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Advertisement
Family Kitchen

«Δεν σας είπα «κουτή», είπα ότι είναι κουταμάρες αυτά που λέτε. Δεν σας βλέπω, δεν σας ξέρω, δεν ξέρω με ποια συνομιλώ. Μου αποδίδετε πράγματα που δεν τα λέω», της απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ στη συνέχεια ανακάλεσε τη φράση του.

«Δεν μου αρέσει να είμαι αγενής. Δεν σας θεωρώ ανόητη, δεν σας ξέρω. Ποτέ δεν θα έλεγα για έναν συνομιλητή ή μία συνομιλήτριά μου ότι είναι ανόητος ή ανόητη. Ανακαλώ τη φράση μου», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μελιτζανάκι γλυκό του κουταλιού

23/08/25 9:31 μμ

Μελιτζανάκι γλυκό του κουταλιού

Λουκουμάδες στο σπίτι με 2 υλικά

23/08/25 9:29 μμ

Λουκουμάδες στο σπίτι με 2 υλικά

Ψώρα: Τι είναι και πώς μεταδίδεται – Τα πιο συχνά συμπτώματα και η αντιμετώπιση

23/08/25 9:27 μμ

Ψώρα: Τι είναι και πώς μεταδίδεται – Τα πιο συχνά συμπτώματα και η αντιμετώπιση

Άδεια μπουκάλια κρασιού: χρήσεις που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα

23/08/25 9:24 μμ

Άδεια μπουκάλια κρασιού: χρήσεις που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 24 Αυγούστου

23/08/25 9:21 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 24 Αυγούστου

Παναγία η Ελεούσα: Το «κρυμμένο» παρεκκλήσι στον πιο κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης

23/08/25 8:24 μμ

Παναγία η Ελεούσα: Το «κρυμμένο» παρεκκλήσι στον πιο κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης

Σύκα: Πώς ωφελούν την υγεία, πόσες θερμίδες έχουν αλλά και τι να προσέχετε

23/08/25 8:20 μμ

Σύκα: Πώς ωφελούν την υγεία, πόσες θερμίδες έχουν αλλά και τι να προσέχετε

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένας άνδρας για τη φωτιά στον Χορτιάτη - Του επιβλήθηκε πρόστιμο 4.331 ευρώ

23/08/25 8:16 μμ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένας άνδρας για τη φωτιά στον Χορτιάτη – Του επιβλήθηκε πρόστιμο 4.331 ευρώ

Γιώργος Μαζωνάκης: “Σαββατογενική, Σαββατογεννημένος, Σαββατοκύριακο” – Νέο μήνυμα μέσα από το σπίτι του

23/08/25 8:09 μμ

Το νέο μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη μέσα από το σπίτι του: «Σαββατογενική, Σαββατογεννημένος, Σαββατοκύριακο» 

Βόλος: “Καλά της έκανα, αυτό της άξιζε” – Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 40χρονου συζυγοκτόνου

23/08/25 8:02 μμ

Βόλος: “Καλά της έκανα, αυτό της άξιζε” – Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 40χρονου συζυγοκτόνου

Παξοί: Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα πήραν οι συγγενείς της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα

23/08/25 7:07 μμ

Παξοί: Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα πήραν οι συγγενείς της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα

Βόλος: Συνελήφθη ο 40χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

23/08/25 7:23 μμ

Βόλος: Συνελήφθη ο 40χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του – video