Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της συμπλοκής στο beach bar της Χαλκιδικής, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στα βίντεο που μετέδωσε και εξασφάλισε αποκλειστικά, ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως ξεκινά ο ... Περισσότερα

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της συμπλοκής στο beach bar

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της συμπλοκής στο beach bar της Χαλκιδικής, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στα βίντεο που μετέδωσε και εξασφάλισε αποκλειστικά, ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως ξεκινά ο καβγάς. Οι Βούλγαροι δράστες χτυπούν τον ιδιοκτήτη του beach bar, ακόμα και όταν βρίσκεται στο έδαφος, αλλά και πως οι θαμώνες τρέχουν έντρομοι να κρυφτούν όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι πέντε Βούλγαροι συλληφθέντες που προκάλεσαν επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar της Χανιώτης στη Χαλκιδική, είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δύο γκλοπ, τρία σπρέι πιπεριού και τρία μαχαίρια.

Advertisement
MEGA

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Στον χώρο που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες. Οι Αρχές αναζητούν τους τρεις μπράβους που κλήθηκαν στο beach bar για να αντιμετωπίσουν τους πέντε Βούλγαρους. Ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του beach bar – Tί ερευνά η Αστυνομία

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, να πρόκειται για προστριβές, μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα, μέσα σε νυχτερινό κέντρο και πως η καθυστέρηση της παραγγελίας, είναι μόνο η αφορμή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, σύμφωνα και με τον βουλγαρικό τύπο ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, που διατηρεί κατάστημα εστίασης και στη Σόφια, το οποίο είναι στέκι της βουλγαρικής ελίτ, αλλά και βουλευτών της γειτονικής χώρας, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέα των 5 που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, ο οποίος αρχηγός, αναφέρεται με το παρατσούκλι, ο «Βέλγος».

Ο τοπικός τύπος, κάνει λόγο, για θρασύτατο εγκληματία, που έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί καθώς εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του, για διάφορα αδικήματα, στη γειτονική χώρα, ενώ φέρεται να έχει επαφές με βαρόνους ναρκωτικών .

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση, έχουν στα χέρια τους και όλο το βίντεο ληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το οποίο θα εξετάσουν καρέ καρέ προκειμένου να διαπιστώσουν, εάν είχε προηγηθεί και κάτι άλλο μεταξύ των δύο ανδρών, του ιδιοκτήτη και του βέλγου, ενώ είναι ήδη σε επικοινωνία και με τις βουλγαρικές αρχές.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η χώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

26/08/25 12:08 μμ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η χώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Διαγωνισμός Γαστρονομίας στην SEREXPO 2025 - Μεγάλη η συμμετοχή των Συλλόγων

26/08/25 12:03 μμ

Διαγωνισμός Γαστρονομίας στην SEREXPO 2025 – Μεγάλη η συμμετοχή των Συλλόγων

Ι. Μπούγας: Πάνω από 17.000 αποφυλακίσεις με τον νόμο Παρασκευόπουλου

26/08/25 11:29 πμ

Ι. Μπούγας: Πάνω από 17.000 αποφυλακίσεις με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Ν. Ευαγγελάτος: Backstage πριν από την πρεμιέρα του «Live News»

26/08/25 11:23 πμ

Ν. Ευαγγελάτος: Backstage πριν από την πρεμιέρα του «Live News»

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 41χρονη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

26/08/25 11:18 πμ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 41χρονη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

Μεγαλύτερη κληρονομιά θα παίρνουν οι σύζυγοι – Οι αλλαγές που έρχονται από Σεπτέμβριο στο κληρονομικό δίκαιο

26/08/25 11:12 πμ

Μεγαλύτερη κληρονομιά θα παίρνουν οι σύζυγοι – Οι αλλαγές που έρχονται στο κληρονομικό δίκαιο

Αίγινα: Γυναίκα έχασε την ζωή της γιατί δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου στην βάρδια

26/08/25 11:07 πμ

Αίγινα: Γυναίκα έχασε την ζωή της γιατί δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου στην βάρδια

Πρόταση γάμου στην… κορυφή του Ολύμπου - Δείτε video

26/08/25 10:55 πμ

Πρόταση γάμου στην κορυφή του Ολύμπου – Δείτε video

Τι προβλέπει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο για ευέλικτο ωράριο, προσλήψεις, υπερωρίες, άδειες, τετραήμερη εργασία

26/08/25 10:21 πμ

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι προβλέπει για ευέλικτο ωράριο, προσλήψεις, υπερωρίες, άδειες, τετραήμερη εργασία

Γάζα: Πέντε δημοσιογράφοι ανάμεσα στους νεκρούς αεροπορικών πληγμάτων του Ισραήλ εναντίον νοσοκομείου

26/08/25 10:07 πμ

Γάζα: Πέντε δημοσιογράφοι ανάμεσα στους νεκρούς αεροπορικών πληγμάτων του Ισραήλ εναντίον νοσοκομείου

Π.Μαρινάκης: Το «πακέτο» της ΔΕΘ θα περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της οικογένειας

26/08/25 10:00 πμ

Π.Μαρινάκης: Το «πακέτο» της ΔΕΘ θα περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της οικογένειας

Ο Χάρισον Φορντ μιλάει για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του

26/08/25 9:55 πμ

Ο Χάρισον Φορντ μιλάει για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του