Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
17.4 C
Serres

Κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες ο Μάθιου Πέρι

Κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα, ξημερώματα στην Ελλάδα) ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 54 ετών. Οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» (Friends) ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν σχετικές εικόνες από την τελετή.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στις δέκα σεζόν (1994-2004) που προβλήθηκε η σειρά «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ και σε εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ




Babis

LifeStyleΚηδεύτηκε στο Λος Άντζελες ο Μάθιου Πέρι

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τέλος εποχής: Ο Γ. Παπαδάκης αποχωρεί από το “Καλημέρα Ελλάδα”

Μετά από 34 χρόνια στην εκπομπλή «Καλημέρα Ελλάδα», ο...

Πωλίνα Γκιωνάκη: “Με έχουν απορρίψει επαγγελματικά χωρίς καν να με έχουν δει έστω μία φορά να παίζω”

Η Πωλίνα Γκιωνάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και...

ΛΕΞ: Το πρόσωπο & ο μύθος για μια ολόκληρη γενιά

Αφιέρωμα του «Καλημέρα είπαμε;» στον ράπερ ΛΕΞ, με αφορμή...

Ποια ζώδια κάνουν το αντίθετο απ’ ό,τι τους λες;

Kάθε ζώδιο έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα, τις...

Τελευταία Νέα