Κιλκίς: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε χαντάκι – Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική

Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή του Κιλκίς. Τον τραυματία απεγκλώβισε η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο έγινε γύρω στις 07:30. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος, εξετράπη της πορείας του και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έπεσε σε χαντάκι και κατέληξε πάνω σε τσιμεντένιο φρεάτιο. Το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδό Αθύρων – Αγίου Πέτρου, έξω από το χωρίο Άγιος Πέτρος του Κιλκίς.

Για τον απεγκλωβισμό του 35χρονου τραυματία χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Babis



πηγή thestival.gr

Φωτογραφία: Αρχείο Intime

ΕλλάδαΑστυνομικάΚιλκίς: Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε χαντάκι – Ο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτύπησε σε κολόνα και ανετράπη – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις...

Θεσσαλονίκη: Εκκένωση σε υποκατάστημα τράπεζας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Σε προληπτική εκκένωση υποκαταστήματος τράπεζας στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης μετά...

Τροχαίο με έναν τραυματία στην εθνική Θεσσαλονίκης – Nέων Μουδανιών: Ο ένας οδηγός εγκατέλειψε το σημείο

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος...

Τελευταία Νέα