ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του δεν μπορούν να παριστάνουν τους υπερασπιστές της προόδου και των λαϊκών δικαιωμάτων

«Η συστηματική προσπάθεια του κυρίου Μητσοτάκη να εμφανίζει την αντιδραστική του ατζέντα σε όλα τα ζητήματα με δήθεν “εκσυγχρονιστικό – προοδευτικό – νεωτεριστικό” μανδύα, καταρρέει μπροστά στην αμείλικτη πραγματικότητα της φτώχειας, της ανασφάλειας, της επίθεσης στην υγεία και την παιδεία, της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, της ισοπέδωσης όλων των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας.

Απ’ αυτή την άποψη ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του ούτε είναι ούτε μπορούν να παριστάνουν τους υπερασπιστές της προόδου και των λαϊκών δικαιωμάτων» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠολιτικήΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του δεν μπορούν να παριστάνουν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Κυρ. Μητσοτάκης – Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις στο επίκεντρο

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης...

Υπ. Ενέργειας: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για το μπλακάουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία

Σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα με αφορμή το μπλοκάουτ στην Ιβηρική...

Ομιλία Δ. Κουτσούμπα στην εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε...

Τελευταία Νέα