Κλειστή η περιφερειακή στην Θεσσαλονίκη από βράδυ Τετάρτης μέχρι 5 πμ της Πέμπτης

Κλειστή θα είναι η ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος της 2ης εξόδου του Κ11 Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος, αύριο Τετάρτη 2 Απριλίου, από τις 11 το βράδυ, έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ11 (Πυλαίας – Πανοράματος) – Κ9 (Τούμπα).

Η διακοπή αφορά στην κυκλοφορία όλων των οχημάτων. Συγκεκριμένα, στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ11 Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος θα εκτρέπεται η κυκλοφορία στην 2η έξοδο – κλάδος εξόδου προς την οδό Ελαιώνων και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται διαμέσου του αστικού ιστού ενώ θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εισόδων προς την ΕΣΠΕΡ – ρεύμα προς δυτικά, πέριξ των οδών Πρασακάκη και Ελαιώνων.




Babis

Όπως επισημαίνεται από την διεύθυνση τροχαίας οι οδηγοί πρέπει να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΘεσσαλονίκηΚλειστή η περιφερειακή στην Θεσσαλονίκη από βράδυ Τετάρτης μέχρι 5 πμ της...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ταξίδι επιβίωσης: Από τη Θεσσαλονίκη στη Χάιφα λίγο πριν ρίξει τη σκιά του ο πόλεμος

Όταν ο Μότι Μπαρ Τοβ επισκέφθηκε πριν από κάποια...

Άνοιξε τις πύλες της η «Ανθοκομική Έκθεση 2025» στη ΔΕΘ

Με χρώματα της άνοιξης «πλημμύρισε» η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης...

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αν η Τουρκία θέλει να συγκαταλέγεται στα πολιτισμένα κράτη,...

Τελευταία Νέα