Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Κολύμβηση: Τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Σίσκος στα 200μ. ύπτιο

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Απόστολος Σίσκος, βελτιώνοντας συνεχώς το ρεκόρ του στα 200μ. ύπτιο. Αν και βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, ο 18χρονος κολυμβητής του Αρη Θεσσαλονίκης πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με 1:56.79 στο Ποσειδώνιο, κατά την 1η ημέρα του χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων για τα σωματεία της βόρεας Ελλάδας.

Ο Σίσκος είχε κάνει 1:57.73 τον περασμένο μήνα, στο μίτινγκ “Απόστολος Παύλος” στην Καβάλα, αλλά σήμερα “κατέβασε” το χρόνο του κατά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο και “αγγίζει” πλέον το πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών που κατέχει ο Απόστολος Χρήστου με 1:56.72.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός κολυμβητής έχει ήδη πιάσει τα όρια συμμετοχής σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, τόσο στις ηλικιακές κατηγορίες, όσο και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών της Φουκουόκα.




Babis

Μάλιστα, καλύπτει και το Ολυμπιακό όριο που έχει ανακοινώσει η FINA (1:57.50), μόνο που η περίοδος πρόκρισης για το Παρίσι αρχίζει τον Μάρτιο. Προφανώς, ο Σίσκος δεν θα έχει πρόβλημα να επαναλάβει ανάλογη επίδοση το επόμενο διάστημα.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑθλητικάΚολύμβηση: Τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Σίσκος στα 200μ. ύπτιο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στις Σέρρες – video

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης είναι μια κορυφαία αθλητική  διοργάνωση...

Squad List: Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τον Βόλο

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο...

Θερμό χειροκρότημα για τον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια στο Πανελλήνιο Ενόργανης

Τη λάμψη του Λευτέρη Πετρούνια είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα...

Τελευταία Νέα