Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, δήλωσε ότι «αποδέχομαι τη διαγραφή μου. Αυτή είναι η ποιότητά τους, έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν».     Παράλληλα, ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, δήλωσε ότι «αποδέχομαι τη διαγραφή μου. Αυτή είναι η ποιότητά τους, έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν».
 
 
Παράλληλα, σχολίασε ότι δεν έχει ενημερωθεί επισήμως από κάποιον για τη διαγραφή του και χαρακτήρισε παλαιάς κοπής τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αποδέχομαι τη διαγραφή μου. Αυτή είναι η ποιότητά τους και έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά ούτε κάτι που θα ανατρέψει τη ζωή μου. Δεν μου το έχει ανακοινώσει κανείς, το είδα στις εφημερίδες και αποδέχομαι τη διαγραφή μου, που δεν ξέρω αν έγινε πριν ή μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για την πρώτη διαγραφή που γίνεται από το γραφείο Τύπου, αυτές τις περίεργες ώρες. Ας το ανακοινώσουν, για να ξέρω ποια μέρα διαγράφηκα», είπε ο κ. Κοντονής.

Σχετικά με το γεγονός ότι στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος, ο κ. Κοντονής σημείωσε: «Είναι εκφράσεις πασοκικής έμπνευσης. Θυμίζει δεκαετία ’80 και τα “ο ένας κατέβηκε από το τρένο”. Εκφράσεις από το παρελθόν. Δεν αντλούν κάτι από το μέλλον, αλλά από το παρελθόν».

 
Παράλληλα, ο κ. Κοντονής επανέλαβε ότι συναντήθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα με τον κ. Τσίπρα, όπου και του ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Συζητήσαμε και του είπα ότι είναι αμετάκλητη η απόφασή μου να αποχωρήσω από την ΚΕ. Ο λόγος ήταν κάποια εσωτερικά θέματα. Μια κατάσταση ακραίας εσωστρέφειας, με αναρτήσεις στο Facebook, με προσωπικές επιθέσεις. Εννοώ όλους αυτούς που με έναν τρόπο πρωτόγνωρο για τα ήθη της Αριστεράς, δημοσιοποιούσαν απόψεις, όταν αυτές στρέφονταν κατά ενός ή άλλου συντρόφου. Με άκουσε και έφυγα. Δεν συνδυάστηκε ποτέ η αποχώρησή μου με το θέμα της δίκης».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι υπήρξε πολιτική σκοπιμότητα στην κατάρτιση του Ποινικού Κώδικα, ο Σταύρος Κοντονής τόνισε: «Δεν έχω εκφράσει άποψη ότι υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα. Είχα εκφράσει τον φόβο μου ότι αυτή την κατάργηση θα τη βρούμε μπροστά μας στη δίκη της ΧΑ».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δώδεκα χρήσεις της λαδόκολλας που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας

12/09/25 12:20 μμ

Δώδεκα χρήσεις της λαδόκολλας που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας

Πώς να φτιάξετε εύκολα ζύμη για πίτσα

12/09/25 12:18 μμ

Πώς να φτιάξετε εύκολα ζύμη για πίτσα

Άνοιξε στο Μιλάνο η διαθήκη του Τζόρτζιο Αρμάνι: οι κληρονόμοι και το μελλοντικό ιδιοκτησιακό καθεστώς

12/09/25 12:11 μμ

Άνοιξε στο Μιλάνο η διαθήκη του Τζόρτζιο Αρμάνι: οι κληρονόμοι και το μελλοντικό ιδιοκτησιακό καθεστώς

Γ. Μαζωνάκης: Βρέθηκε εξάρτημα παρακολούθησης στο σπίτι του – “Είναι στεναχωρημένος και αγανακτισμένος” λέει ο δικηγόρος του

12/09/25 12:02 μμ

Γ. Μαζωνάκης: Βρέθηκε εξάρτημα παρακολούθησης στο σπίτι του – “Είναι αγανακτισμένος” λέει ο δικηγόρος του

Μήνυση Χρυσοχοΐδη κατά του 42χρονου μαστροπού – Χρησιμοποιούσε το όνομά του για να εκφοβίζει τα θύματα

12/09/25 11:57 πμ

Μήνυση Χρυσοχοΐδη κατά του 42χρονου μαστροπού – Χρησιμοποιούσε το όνομά του για να εκφοβίζει τα θύματα

Οι 83 φόροι που μείωσε η κυβέρνηση από το 2019 ως σήμερα 

12/09/25 11:51 πμ

Οι 83 φόροι που μείωσε η κυβέρνηση από το 2019 ως σήμερα 

12/09/25 11:18 πμ

Τραγωδία: Επί 1 χλμ οδηγούσε ανάποδα η 70χρονη πριν το φονικό τροχαίο – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνελήφθη 52χρονος άνδρας που τον απειλούσε μέσω Facebook 

12/09/25 10:56 πμ

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνελήφθη 52χρονος άνδρας που τον απειλούσε μέσω Facebook 

12/09/25 9:32 πμ

Τι αλλάζει στα τεκμήρια διαβίωσης από την 1η Ιανουαρίου 2026 για ΙΧ, κατοικίες και σκάφη αναψυχής

Κυριάκος Μητσοτάκης στον εμίρη του Κατάρ: «Ανεπίτρεπτη παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας» η ισραηλινή επίθεση

12/09/25 9:24 πμ

Κ. Μητσοτάκης στον εμίρη του Κατάρ: «Ανεπίτρεπτη παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας» η ισραηλινή επίθεση

Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τη ΔΕΘ

12/09/25 9:19 πμ

Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τη ΔΕΘ

Κιλκίς: Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό- Νεκρός 25χρονος

12/09/25 9:10 πμ

Κιλκίς: Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό- Νεκρός 25χρονος