- Διαφήμιση -

Κόντρα Βούλτεψη – Φάμελλου για τα πρακτικά της Επιτροπής των ειδικών

Κόντρα Βούλτεψη - Φάμελλου για τα πρακτικά της Επιτροπής των ειδικών

Σάλος έχει προκληθεί με πρακτικά της Επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, προκαλώντας πολιτική αντιπαράθεση. Για το θέμα ρωτήθηκε και η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τον Νίκο Σβέρκο γιατί συμμετείχε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στη συνεδρίαση της Επιτροπής των ειδικών. “Τι δουλειά είχε να πηγαίνει στην επιτροπή και να τους λέει η κυβέρνηση θέλει αυτό, όπως είδαμε από τα πρακτικά. Γι’ αυτό τα κρύβατε τόσο καιρό” της είπε ο δημοσιογράφος της “Αυγής”.

 
“Μα δεν ήταν και τίποτα σπουδαία πρακτικά αυτά που βρήκατε, τα πιο ανώδυνα βρήκατε… Τι θα γίνει με τα self-test”.

“Α, υπάρχουν πιο επώδυνα δηλαδή;” τη ρώτησε ο δημοσιογράφος.

“Αυτό είναι τραγικό, υπάρχει κάτι πιο κρίσιμο που ξέρει η κ. Βούλτεψη από τα πρακτικά; Αυτή είναι φοβερή ανακοίνωση. Λέει ότι είναι το πιο ανώδυνο;” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή.

“Εννοώ ότι δεν έγινε και κανένας μεγάλος καβγάς” διευκρίνισε η υφυπουργός.

“Θεωρώ ότι είναι τραγικό. Τι είπε τώρα;” επανέλαβε ο κ. Φάμελλος.

“Για το πιο ανώδυνο θέμα εννοώ. Σταματήστε πια αυτή την προπαγάνδα. Κόφτε το. Το πιο ανώδυνο θέμα λέω, τα self test. Σταματήστε την παραπληροφόρηση όλη μέρα” του απάντησε η κ. Βούλτεψη και συνέχισε, περιγράφοντας την πρακτική που ακολουθείται σε άλλες χώρες.

“Σε όλες τις χώρες που λειτουργούν επιτροπές και λειτουργούν παντού, καλούν τους πολιτικούς. Στη Γαλλία και την Ιταλία τους κάλεσαν για να τους πουν τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι επιτροπές ήθελαν να μειωθεί η χωρητικότητα κατά 50%. Οι πολιτικοί τους είπαν ότι αν γίνει αυτό, θα συνωστίζονται άνθρωποι στις στάσεις. Και είπαν τότε να φορούν μάσκες και να μην μιλάνε στα ΜΜΜ. Παντού συνεργάζονται” τόνισε.

Κόντρα Βούλτεψη – Φάμελλου για τα πρακτικά της Επιτροπής των ειδικών

Πηγή enikos.gr

Exit mobile version